Betfair.dk bonus og anmeldelse

Betfair Sportsbook intro

Betfair er verdens største spillebørs, men hvad færre er klar over er, at de også tilbyder normale odds som alle andre bookmakere. Betfair er som omtalt i vores spillebørs-anmeldelse en må-have udbyder i ens portefølje af bookmakere, og med deres bookmaker-produkt fremstår de nu endnu mere som et oplagt valg i bettingjunglen.

Få et FREEBET på 1000 kr. hos Betfair.dk nu!

Betfair Sportsbook’s fordele

Komplet produkt
Betfair tilbyder både en fremragende spillebørs og en traditionel sportsbook, og fremstår dermed som markedets klart mest komplette produkt. Det er en stor fordel, at man kan finde odds i de sportsgrene, hvor Betfair traditonelt har nogle lidt tynde markeder. Det er ikke en hemmelighed, at Betfair godt kan have det lidt svært med at tilbyde odds, handel og likviditet på de mindre regionale sportsgrene som ishockey, håndbold og basketball, så her kommer et produkt med garanterede odds ganske belejligt.

Plan B for den seriøse kunde
Betfair har med en solid spillebørs allerede positioneret sig som en super-attraktiv spiludbyder, og tilføjelsen af en bookmaker-del har et enormt potentiale. Det betyder at man altid kan hente skyhøje odds på spillebørsen, og skulle netop det ønskede marked være præget af tynd likviditet, så kan man hente ganske gode odds i bookmaker-delen. Oddsene ligger på linje med markedet generelt – og det er jo ganske fornemt. Det betyder at man på sigt ikke behøver at supplere sin Betfair-konto med en konto hos en konkurrerende bookmaker, da tynde regionale markeder klart er Betfairs største – og eneste – udfordring.

Livebetting
Betfair tilbyder allerede nu livebetting som en del af bookmaker-produktet. Man har i første omgang ikke ønsket at spytte en standard sportsbook / bookmaker-produkt ud med et hav af forskellige odds, men derimod har man valgt at tilføje traditionelle odds til den eksisterende spillebørs. Betfair er allerede et fantastisk sted at livebette, og tilføjelsen af en livebetting bookmaker-del er uden tvivl et stort plus.

Teknisk løsning fungerer upåklagelig
Betfair er kendt for at have markedets med afstand mest komplekse og avancerede hjemmeside, og tilføjelsen af en bookmaker-del gør blot, at man cementerer sig som en af markedets tekniske first-movers. Gider man ikke en standard kedelig hjemmeside, men sigter man efter en flot dynamisk og levende side er Betfair ikke til at komme udenom. Betfair har som andre hjemmesider også udfald fra tid til anden, men generelt er teknikken, hjemmesiden og databehandlingen milevidt foran konkurrenterne.

Betfair Sportsbook’s ulemper

Ikke fokus på begynderen
Betfair benytter desværre ikke introduktionen af en bookmaker-del til at gøre op med sit ry som et sted, der er lidt uoverskuelig for begyndere. Bookmaker-delen er blot en tilføjelse til spillebørsen, og det er klart at kan man ikke finde ud af spillebørsen oplever man sikkert også bookmaker-delen som lidt svær ved første øjekast. Det skal understreges, at hverken spillebørs eller bookmaker-del er svære at benytte, men som helt ny til sportsbetting kan Betfair fremstå en anelse elitær. Giv ikke fortabt – det er ganske nemt når man først kommer i gang.

Tynde regionale markeder
Betfair har trods tilføjelsen af en bookmaker-del endnu ikke fået løst problemet med markeder, der er ganske tynde eller ikke-eksisterende. En backup-løsning til f.eks. Premier League og Superligaen er fremragende, men hvis man stadig ikke har de mindre ligaer og sportsgrene med mister man lidt af fordelen. Vi savner den store forkromede model, hvor Betfair går ind og tilbyder samme udbud af odds og markeder som konkurrenterne.

Hvorfor Betfair’s Sportsbook?

Betfair har med deres relativt nye bookmaker-produkt lagt sig i selen til at tage en god luns af det bugnende sportsbetting-marked. Med opkøbet af den engelske bookmaker Blue Square signalerer de, at man er på vej med et mere mainstream og komplet produkt, og det kommer kunderne til gode. Spillebørsen er allerede cremen af cremen indenfor sin genre, og vi venter spændt på, at Betfairs bookmaker-del følger trop. Vi anbefaler at alle der går benhårdt efter de bedste odds anskaffer sig en Betfair-konto. Hvis spillebørsen og de lidt atypiske spillevarianter virker lidt uoverskuelige, så kan man blot gå i krig med bookmaker-delen. Den er som udgangspunkt forholdsvis simpel at gå i gang med.

Betfair Sportsbook data

Navn: The Sporting Exchange Limited

Licens: Dansk spillelicens udstedt at Spillemyndigheden under SKAT. Derudover licens i både Storbritannien og Malta.

Web: www.betfair.dk

Dansk web: Ja

Support: Skandinavisk og engelsk. Skandinavisk email- og telefonsupport alle ugens dage. Engelsktalende support døgnet rundt, alle ugens syv dage.

Valuta: DKK samt mange andre.

Indbetaling: Bankoverførsel, Check, VISA, VISA Electron, MasterCard, Western union, PayPal, Neteller & Skrill Moneybookers.

Besøg Betfair Sportsbook her

 
Comments are closed.

Til toppen ↑