Betsafe.dk bonus og anmeldelse

BetsafeBetsafe.dk intro

Betsafe.dk er en splinterny bookie med fokus på det skandinaviske marked. Betsafe.dk begyndte driften primo 2006 og med personer med erfaring fra bl.a. Nordicbet og andre skandinaviske bookies er det kun gået en vej sidenhen. Spillerne har taget rigtigt godt imod Betsafe og selskabets størrelse og omsætning er allerede meget større end budgetteret. Succesen bør helt sikkert tilskrives et flot udvalg af odds og en helt fantastisk kundesupport.

 

Opret en konto hos Betsafe.dk og få bonus på op til 1.000 kr.

Betsafe.dk’s fordele

Markedsledende kundesupport
Betsafe giver spillerne en hidtil uset grad af service og supporten må nok tage en stor del af æren for Betsafes popularitet. Betsafe er tilmed gået så vidt, at de tilbyder kunderne en kompensation på 100 kr., hvis ikke de har fået svar inden 15 minutter. Tilbuddet gælder naturligvis kun for eksisterende kunder og ikke hvis man prøver at misbruge denne garanti. Hatten af for Betsafe med markedets hurtigste og måske også bedste support.

Stort udvalg af skandinaviske odds
Betsafe med rødder i primært Norge fokuserer naturligvis hårdt på Skandinavien. Udvalget af odds på nordiske markeder er imponerende stort og antallet af side-bets er svimlende. På en ganske almindelig Superligakamp er der op til 12 side-bets og det inkluderer specialiteter som hjemmehold scorer, udehold scorer, begge hold scorer, første scorende hold, sidste scorende hold etc.

Begyndervenlig webside
Betsafe har en meget begyndervenlig hjemmeside der ikke kræver den store ekspertise at navigere rundt på. Virker siden bekendt er det fordi softwaren er den samme som den Expekt benytter (TAIN).

God totaloplevelse
Betsafe er til trods for den korte tid i branchen allerede en af de bedste bookies overhovedet. Alt fra odds, oddsudvalg, support og betalinger fungerer optimalt og lyser langt væk af professionalisme. Sammen med Scandic er Betsafe klart den bookie, der giver den bedste følelse af hygge når man spiller.

Betsafe.dk’s ulemper

Indsatsgrænser
Betsafes indsatsgrænser er ikke specielt store. Således skal du ikke regne med at få lov at sætte en formue på de mindre ligaer. Det hænder at spillerne får en lidt fedtet indsatsgrænse, men det er til at ændre. Skriv en mail til supporten og de vil helt sikkert forsøge at klare sagerne med et mere tilfredsstillende beløb. En utilfredsstillende limit skyldes ofte Betsafes software som automatisk tildeler limits, men Betsafe kan manuelt løse dette problem.

Livebetting
Livebetting er ikke pt. Betsafes kæphest. Vi venter spændt på et bedre udvalg af live odds og events.

Hvorfor Betsafe?
Betsafe.dk er grundlagt og drives af tidligere nøglepersoner fra andre skandinaviske bookies og det ser ud til at de hver især har taget meget store ekspertiser med. Vi har meget svært ved at komme på en bookie der har fået tag på spillerne på så kort tid. Det er imponerende at se hvor godt produktet er, og vi tør slet ikke tænke på hvor godt det er, når selskabet har fået lidt hår på brystet. Betsafe er en bookie hvor du føler dig hjemme fra første øjeblik og selskabet får vores varmeste anbefalinger.

Betsafe.dk data

Navn: Betsafe.dk

Licens: Dansk spillelicens udstedt at Spillemyndigheden under SKAT.

Web: www.betsafe.dk

Dansk web: Ja

Support: Skandinavisk og engelsk. (Supportgaranti på 15 minutter)

Valuta: DKK, EUR, USD

Indbetaling: Bankoverførsel, VISA, VISA Electron, MasterCard, Moneybookers & Neteller

Besøg Betsafe.dk her

Tags: , ,
Comments are closed.

Til toppen ↑