Danske Spil bonus og anmeldelse

Danske Spil intro:Danske Spil

Danske Spils Oddset er det tidligere statsmonopols bookmaker-produkt. Danske Spil er Danmarks med afstand mest populære spiludbyder, og det er der naturligvis en masse gode grunde til. Stort set alle danskere har stiftet bekendtskab med den landskendte spiludbyder på et eller andet tidspunkt, og det er de færreste der ikke har spillet hos en af de mange fysiske forhandlere. De seneste år har man forbedret produkterne markant, og selv om der stadig er stor fokus på spil ved forhandlerne er det nu på nettet, at der sker de fleste initiativer og forbedringer.  Spiludbyderens online produkt er gået fra at være en halvsløj omgang til at være blandt de bedste i klassen.

Opret din konto hos Danske Spil nu og få 500 kr i  bonus 

Danske Spils fordele:

Det mest danske produkt på markedet
Det ligger lidt i navnet – Danske Spil emmer af danskhed. Det er klart, at når en udbyder fokuserer 100% på et marked, så skal produktet være henvendt til den specifikke målgruppe. Spiludbyderens produkt er klart det mest danske på markedet, og udvalget af odds, hjemmeside, regler, kommunikation og support er ganske enkelt ikke til at komme udenom.  Har du ikke mod på at stifte bekendtskab med udenlandske udbydere lige nu er Danske Spil det trygge og naturlige valg.

Danske odds
Danske Spil tilbyder odds på rigtigt mange danske kampe og begivenheder. Det være sig alt fra Superligaen i fodbold og de bedste håndbold- og ishockey-rækker, til ikke mindst de små sportsgrene så som boksning, floorball, badminton og basketball. På det seneste er der også begyndt at blive udbudt odds på de lavere fodbold- og håndboldrækker, så er du til lokal eller regional sport, så tjek Oddset an. Kan du godt lide at spille på dansk sport er Danske Spil det bedste sted at starte.

Masser af specialodds
Danske Spil tilbyder et bredt udvalg af odds på specielle begivenheder så som X-Factor, Eurovision, Vild Med Dans, Folketingsvalg og royale babyfødsler. Spiludbyderen fokuserer ikke udelukkende på et produkt henvendt til de hardcore gamblere, men prioriterer også den mere ”casual” kunde – bl.a. ved at tilbyde en masse af disse såkaldte PR-bets.

Fremragende support
Selv om de fleste udbydere i dag prioriterer kundesupport, så er der stadig markante forskelle i kvaliteten. Danske Spil har markedets bedste kundesupport – det kan der ikke være to meninger om. Det trækker naturligvis lidt ned, at man ikke tilbyder support via chat, men e-mail, telefon og ikke mindst support via Facebook er mere end rigeligt. Sidstnævnte tiltag er intet mindre end et fremragende tiltag, og signalerer troværdighed og åbenhed som man ikke ser andre steder. Vælg Danske Spil, hvis du ofte har brug for hjælp, eller prøv dem for blot at opleve en kvalitetsforskel.

Masser af produkter
Når man tilmelder sig som kunde på danskespil.dk kan man tilgå alle selskabets produkter via sin hovedkonto. Der er masser af spændende produkter, så hvis man har mod på andet end sportsbetting er Danske Spil også her i førertrøjen. Poker, Casino, Lotto, Eurojackpot, Tips og Dantoto er blot nogle af de mange spændende andre produkter man kan spille via en konto hos spilgiganten.

Danske Spils ulemper

Livebetting
Danske Spil har efterhånden en ganske habil hjemmeside, og indtil man er færdig må man stadig nøjes med en ret sløj livebetting-løsning. Den er bestemt ikke tidssvarende – rent teknisk men også rent produktmæssigt. Det skal der gøres noget ved snart, hvis ikke udbydere som Betfair og Bet365 skal løbe med alle de kunder, der synes at det er sjovt at spille live. Sidste udmelding fra Danske Spil går på, at det nye Oddset Live forventes taget i brug ultimo 2013, og det glæder vi os naturligvis til.

Mobilløsning trænger til opgradering
Danske Spils mobile løsning er ikke konkurrencedygtig med de andre topudbydere – primært Bet365 og Betfair. Man kan tilgå spillene via mobilen, men det er ikke brugervenligt og specielt lækkert anrettet.

Hvorfor Danske Spil?

Danske Spil tilbyder et fantastisk sportsprodukt, og vil man gerne starte ud med én udbyder er det tidligere statsmonopol en soleklar mulighed. Danske odds, stort set ingen personlige limits (du må oftest spille for alt det du har lyst), masser af forskellige produkter og en dansk og troværdig tilgang til tingene placerer Danske Spil som et oplagt førstevalg til din spilportefølje.

Bookies.dk har et samarbejde med Danske Spil og kan derfor tilbyde dig en attraktiv Oddset bonus.

Danske Spils data

Navn: Danske Licens Spil A/S – datterselskab under Danske Spil A/S

Licens: Dansk spillelicens udstedt at Spillemyndigheden under SKAT.

Www: www.danskespil.dk

Dansk web: Ja

Support: 9.00-24.00 hver dag. Prøv evt. også at tage kontakt via www.facebook.com/danskespil

Valuta: Danske kroner

Indbetaling: Bankoverførsel, VISA, VISA Electron, MasterCard.

Besøg Danske Spil her

Danske Spil bonus og anmeldelse admin

Vi giver følgende stjerner til Danske Spil

Spiludbud
Odds
Livebetting
Hjemmeside
Mobil

Danske Spil er ikke til at komme udenom for danske spillere. Masser af danske odds, fokus på danske værdier og et fremragende udvalg af andre produkter gør Danske Spil til en must-have spiludbyder.

4.2


Tags: , , , ,
Comments are closed.

Til toppen ↑