Find det bedste Danske odds i bookmaker junglen

Sådan finder du de bedste danske odds

Et af de vigtigste aspekter i en vindende strategi, er at spille på en side hvor oddset er højest. Vælger man konsekvent at spille sin faste bookmakers odds uden at være kritisk, kan man gå glip af en formue i længden. Vi vil i denne artikel illustrere vigtigheden af at spille de bedste odds.

Mange bække små…

Umiddelbart burde der ikke være den store forskel på at spille et odds til 2,25 og 2,40. Det er sikkert de færreste der egentligt tænker over den enorme forskel på sigt.

Lad os antage at vi spiller 50 spil til odds 2,25 med en indsats på 100 kr. pr. spil.

Single eksempel 1:
Samlet gevinst: 50 x 2,25 x 100 = 11.250 kr.

Havde vi undersøgt markedet lidt bedre havde vi sikkert fundet de bedste odds.
Vi antager at oddset fås til 2,40 andetsteds.

Single eksempel 2:
Samlet gevinst: 50 x 2,40 x 100 = 12.000 kr.

Altså en forskel på de to spil på 750 kr. eller 6,66% bedre.

Spiller vi doubler i stedet ser regnskabet således ud:

Double eksempel 1:
Samlet gevinst: 50 x 2,25 x 2,25 x 100 = 25.312,5 kr.

Double eksempel 2:
Samlet gevinst: 50 x 2,40 x 2,40 x 100 = 28.880 kr.

Vi ser nu en markant større forskel på 3567,5 kr. eller hele 14,09% bedre ved at bruge de bedste odds i marked

Konklusionen er, at det er ikke ligegyldigt hvilket odds man lader sig spise af med. Ovenstående tilfælde er simplificeret for forståelsens skyld, men i den rigtige verden viser mønstret sig også tydeligt. Små afvigelser kan akkumuleret føre til en ekstrem difference. For mange spillere kan et valg af bedre odds ligefrem være forskellen på at være tabende og vindende spiller. Forskellen på Danske Spil og Betfairs odds er eksempelvis ubeskrivelig stor. Nævn en spiller der kan få overskud ved udelukkende at sætte sine spil hos Danske Spil… det er lidt af en opgave!

Sammenlign oddsene
Odds-sammenligner, odds comparison, oddschecker – kært barn har mange navne. I dag findes der et stort udvalg af værktøjer, som kan sætte en på sporet af de bedste odds. Det er slet ikke så besværligt at have mange konti ved forskellige spilleudbydere. Udstyret med en Neteller eller Moneybookers konto kan man hurtigt flytte rundt på sine midler, hvis man altså ikke vælger at have sin bank roll delt ud over en del udbydere. Har man konto hos Betfair og en håndfuld bookies, så er man godt dækket ind og kan oftest få de markedsledende odds.

Nedenstående odds comparisons anbefales alle af Bookies.dk:

Betbrain
Danskejede Betbrain er i vores øjne den bedste odds-sammenligner på markedet. De dækker odds på stort set alt og med alle de attraktive nordiske bookies. Mere end 80 bookies og 150 fodbold ligaer burde være nok for selv den mest avancerede spiller. Betbrain highlighter det bedste odds på en overskuelig måde og brugervenligheden er generelt helt i top. Set med danske briller er Betbrain den klart bedste på sit felt.

Oddschecker
Engelske oddschecker fokuserer mest på at servicere britiske spillere. Spilleudbyderne er typiske britiske og sportsgrenene ligeså. Som dansk spiller kan man sagtens finde relevante sportsgrene, men udvalget af bookies er en kende for tyndt. Er man til odds på britiske specialspil er siden ganske uundværlig.

Easyodds
Easyodds er som Oddschecker også primært henvendt til britiske spillere. Easyodds har kun de typiske britiske ”high street bookies” i oversigten og man savner de nordiske udbydere. Man kan drage nytte af en masse ”previews” hvis man tilmelder sig deres gratis service. De har samtidig en masse udenoms-lir ala konkurrencer og tips, der gør siden ganske attraktiv.

TIP-EX
TIP-EX er i vores øjne en af de bedre odds-sammenlignere. Med odds fra over 170 bookies og et utal af sportsgrene er TIP-EX et ganske godt sted at ”lure odds”. Brugervenligheden er desværre ikke-eksisterende hvis man er ny bruger, men man vænner sig hurtigt til systemet. Hvis man benytter søgefunktionen går det smertefrit, og TIP-EX har også en smart funktion, som viser hvilke odds der senest har ændret sig.

BetExplorer
Betexplorer er en relativ ny odds-sammenligner, men er allerede en af vores favoritter. Siden dækker kun fodbold, ishockey, basketball og håndbold, men disse sportsgrene dækkes til gengæld også rigtig godt. Fede features som “archive odds” og “hot favorites” er yderst behjælpelige til at finde ændringer i odds og markedsudviklingen.

 


Comments are closed.

Til toppen ↑