« Tilbage til oversigten

Gør Bendtner comeback på landsholdet i 2017?

Spil på om Bendtner gør comeback på landsholdet. Se odds her

Med det overraskende skifte til norske Rosenborg er der lagt op til et hurtigt landsholdscomeback for Nicklas Bendtner. Sådan lyder vurderingen fra spiludbyderen NordicBet.

Det danske landshold sukker efter en skarp angriber selv om der er dømt Dolberg-feber. Noget kunne tyde på, at der er håb forude. Med kontroversielle Nicklas Bendtners skifte til Rosenborg er døren nemlig åbnet for et comeback i den rød-hvide landsholdstrøje. Sådan lyder konklusionen, hvis man spørger oddssætterne hos NordicBet.

Spiludbyderen betaler blot pengene 1.60 gange igen hvis Åge Hareide udtager Lord Bendtner til den danske landsholdstrup i løbet af 2017.

Odds på om Bendtner spiller en landskamp i 2017

”Hvis Nicklas Bendtner opnår blot moderat succes i Rosenborg, så får Åge Hareide meget svært ved at ignorere ham. En Bendtner i topform vil kunne tilføre landsholdet et enormt løft. Faktisk vil vi ikke blive overraskede, hvis Bendtner allerede er i truppen, når Danmark i starten af juni møder Tyskland og Kasakhstan”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og tilføjer:

”Bendtner har dog haft svært ved at holde sig fri af skader de seneste år. Det er en klar risikofaktor, som vi også har taget højde for i vores odds.” Danmark møder Tyskland i en venskabskamp 6. juni, inden man rejser til Kasakhstan for at spille EM-kvalifikationskamp 10. juni. I efteråret venter fire kvalifikationskampe mod henholdsvis Polen, Armenien, Montenegro og Rumænien.

Bendtner har efter nogle svære sæsoner i Juventus, Wolfsburg og Nottingham Forest brug for en god sæson for igen at komme ind i landsholdsvarmen. Tiden er ved at løbe fra det 29.-årige evighedstalent, og hvis ikke talentet skal spildes helt skal opholdet i Rosenborg være en succes. De mangedobbelte norske mestre plejer nok at kunne få noget ud af en dansk angriber – sidst set med Nicki Niels Bille Nielsen og Christian Gytkjær – så der er håb for de danske roligans. Med Nicolai Jørgensen og Kasper Dolberg i storform i den hollandske liga er der ingen garanti for en plads i det danske angreb, og Bendtner er ikke automatisk sikret en plads i truppen som tidligere.

Læs mere om spiludbyderens flotte velkomstbonus på 2.000 kr. som skal spilles fri med mobilen.  

Bliver Nicklas Bendtner udtaget til det danske landshold i 2017?

JA                                1,60

NEJ                              2,25

Find spillet på www.nordicbet.dk under Specielle Markeder – Danske Specials