Nordicbet.dk bonus og anmeldelse

Nordicbet.dk bonusNordicbet.dk intro

Nordicbet.dk har blot eksisteret siden 2002, men er allerede en af de mest populære bookmakere i Skandinavien. Nordicbet er stiftet af skandinaviske folk med stor erfaring indenfor branchen, og netop folkene bag firmaet synes at være dets store force. Nordicbet fokuserer naturligvis meget på det norske marked, men med tiden er de også blevet en meget populær udbyder for danske og svenske spillere. Nordicbet står bag en af markedets mest åbne bookies og kundetilfredsheden er ganske stor.

Opret en konto hos Nordicbet.dk og få bonus på op til 1.000 kr.

Nordicbet.dk’s fordele

Åbenhed
Åbenheden er en essentiel del af Nordicbets succes. Medarbejderne deltager ofte i en aktiv dialog med spillerne på diverse spillefora og det er tydeligt at tilliden til Nordicbet er enorm. Fairplay og åbenhed er prioriteret højt hos Nordicbet og bookiens popularitet vokser dag for dag i en branche hvor størrelse ellers normalt er et altoverskyggende konkurrenceparameter.

Stort udvalg af dansk sport
Nordicbet er en af de absolut bedste bookies mht. odds på dansk sport. Lavere rækker i fodbold og håndbold, floorball, trav og danske side bets er blot dele af et flot dansk produkt.

Stort udvalg af PR odds
Nordicbet glimrer også ved deres mange PR spil (royale fødsler, dronningens nytårstale, reality shows, valgresultater, pokerturneringer etc.) og det ser ud til at man har fået stablet et grundigt dansk oddssætterteam på benene.

God begynderbookie
Nordicbet er perfekt som begynderbookie. Et overall udvalg af spilleobjekter er ikke prangende, men tilfredsstiller nok de fleste spillere. Er man til mainstream og dansk sport er Nordicbet en ganske fin bookie. Supporten er aldeles fremragende og personlig. Det er meget tvivlsomt om der overhovedet er nogen aktører, der kan konkurrere med Nordicbet i kategorierne support og kundetilfredshed. Det skulle lige være Betsafe, men du kan jo prøve de to bookmakere og danne din egen mening. Vi er lidt i tvivl om, hvem af de to der har markedets bedste support.

Godt pokerprodukt
Nordicbet tilbyder et godt pokerprodukt og som en del af det populære Prima-netværk leverer de måned efter måned en masse spændende promotions.

Nordicbet.dk’s ulemper

Livebetting
Er man til livebetting er Nordicbet ikke stedet man skal placere sine livebets. Udvalget er i forhold til Bwin og Bet365 ikke interessant, men i forhold til de andre skandinaviske bookmakere er de bestemt kommet efter det. Det skal dog siges at Nordicbet heller ikke betegner livebetting som en kæphest. Man bruger sine ressourcer anderledes – med stor succes – og det er en formildende omstændighed.

Hvorfor Nordicbet.dk?

Nordicbet er en fremragende bookmaker. Alene den åbenhed og kundesupport man får gør at helhedsoplevelsen er meget positiv. Hos Nordicbet er du ikke et nummer i køen og alle henvendelser tages seriøst. Savner man odds på bestemte begivenheder eller markeder, kan man blot henvende sig til bookmakerne med en forespørgsel (bookies@nordicbet.com). I langt de fleste tilfælde vil de efterkomme ens ønske. Er man ikke tilfreds med en indsatsbegrænsning, kan man også få den hævet via en henvendelse til supporten. Alt i alt en bookmaker med et serviceniveau, der er adskillelige hestemuler foran visse af konkurrenterne.

Nordicbets data

Navn: Nordic Odds Ltd.
Licens: Dansk spillelicens udstedt at Spillemyndigheden under SKAT.
Web: www.nordicbet.com
Dansk web: Ja
Support: Skandinavisk og engelsk. Skandinavisk email- og telefonsupport alle ugens dage, døgnet rundt. Du får næsten altid svar indenfor 15 minutter!
Valuta: DKK samt mange andre.
Indbetaling: Bankoverførsel, VISA, VISA Electron, MasterCard, Neteller, Moneybookers m.fl.

Besøg Nordicbet.dk nu

Nordicbet.dk bonus og anmeldelse admin
Spiludbud
Odds
Livebetting
Hjemmeside
Mobil

4.1


Bruger bedømmelser: 2 (8 stemmer)

Tags: , ,
Comments are closed.

Til toppen ↑