Unibet bonus og anmeldelse

Unibet intro

Bookies.dk samarbejder med Unibet og vi kan derfor tilbyde dig en eksklusiv Unibet bonus. Læs mere nedenfor.

Unibet er en af de dominerende bookies i Skandinavien med millioner af kunder i Norden. Unibet er stiftet af svenske forretningsfolk i 1997, og er i dag listet på den svenske børs. Omsætningen er eksploderet de seneste år og Unibet fremstår i dag som en ambitiøs bookie, som er gået fra en skandinavisk til international profil. Således har Unibet i sommeren 2005 opkøbt den store bookie Mr. Bookmaker, som har Frankrig og Benelux-landene som primære områder, og i 2012 var det den MTG/Viasat-ejede spiludbyder Bet24, der blev opkøbt. I 2016 fulgte opkøbet af skandinaviske iGame Group.

Opret konto hos Unibet.dk nu.

Unibets fordele

Gode odds
Unibet kører ofte med en ganske høj tilbagebetalingsprocent på de større ligaer og danske SAS liga. Man kan sagtens finde kampe med en tilbagebetalingsprocent på 93%, hvilket må siges at være ganske fornemt.

Fabelagtig hjemmeside
Unibet har måske markedets bedste hjemmeside. Navigeringen er yderst simpel og man skal være lidt af et skarn hvis man ikke kan finde rundt. Designet er tiltalende og indholdet spændende og varieret. Det er en hjemmeside som man altid glæder sig til at besøge grundet den store opdateringsfrekvens og spændende tiltag. Desuden finder vi også Unibets mobilapplikation ret god. Læs mere om den her.

Promotions
Unibet er flittige til at afholde konkurrencer og tilbyde freebets og unibet bonus. Man kan mærke at marketingafdelingen gør hvad de kan for at adskille sig fra mængden. Således tilbyder man alt fra specialbonusser og Quick Bets til ugentlige tips begået af eksperter som Brian Laudrup, Mikkel Bischoff og Per Marxen. Hatten af for Unibets kreative promotions.

Special bets
Er du til spil på folketingsvalg, melodi grand prix, big brother og royale fødsler er Unibet altid leveringsdygtige med odds på disse events.

Cykel odds
Det er helt oplagt, at Unibet med sin overtagelse af den tidligere spiludbyder Mr. Bookmaker har øget sin fokus på cykelsporten, og kommer med flere cykelodds.

Sponsorat for Superliga-klubben FC København
Unibet er sponsor for FC København, og sponsoratet betyder at der er stor fokus på Superligaen. Bl.a. kan man ofte deltage i konkurrencer og promotions, hvor man kan vinde billetter til kampe i Parken. Unibets sponsorater bakkes naturligvis også op af en masse sjove special-odds med fokus på Superligaen.

Gratis tips fra Brian Laudrup
Brian Laudrup er Unibets ambassadør og den danske landsholdslegende giver oftest tre tip til weekenden.

Unibets ulemper

Manglende dybde i spilleudvalget
Unibet tilbyder ikke odds på de lavt rangerede ligaer i fodbold og håndbold og kan heller ikke følge med f.eks. NordicBet.

Hvorfor Unibet?

Unibet tilbyder et ganske flot mainstream produkt. Oddsene er gode og spilleudvalget er tilstrækkeligt for langt de fleste spillere. De løbende konkurrencer og promotions gør at du ikke lige sådan mister interessen for Unibet og deres Unibet bonus er attraktiv. Firmaet er ejet og drevet af skandinaver og det gennemsyrer alt fra top til tå i en professionel tilgang til tingene.

Unibet data

Navn: Unibet (International) Ltd.

Licens: Dansk spillelicens udstedt at Spillemyndigheden under SKAT.

Web: www.unibet.com

Dansk web: Ja

Support: Skandinavisk og engelsk.

Valuta: DKK samt mange andre.

Indbetaling: Bankoverførsel, VISA, VISA Electron, MasterCard & Moneybookers. Husk at en udbetaling mindre end 150 kr. tillægges et gebyr på 30 kr.

Få din Unibet bonus her

Unibet bonus og anmeldelse admin
Spiludbud
Odds
Livebetting
Hjemmeside
Mobil

4.6


Bruger bedømmelser: 3.9 (3 stemmer)

Tags: , , , ,




Comments are closed.

Til toppen ↑