Er du i fare for at udvikle ludomani? Der er hjæp at hente

Hvis du føler at du har et uhensigtsmæssigt spilmønster, kan det være en god idé at søge hjælp. Der findes op til flere steder i Danmark, hvor du kan søge professionel, anonym og gratis hjælp. Vi vil på det kraftigste anbefale dig, at tage diverse faresignaler seriøst, så du ikke udvikler decideret ludomani.

Der er flere måder du kan tackle et uhensigtsmæssigt spilmønster og ludomani. Vi anbefaler i første omgang, at du tager kontakt til StopSpillet – Spillemyndighedens egen hjælpelinje. Der kan du få professionel hjælp, og de kan hurtigt vurdere hvad der er de næste skridt.

Et af de svære aspekter ved ludomani er, at kunne tolke symptomerne korrekt, og det er man ofte ikke selv særligt god til. Symptomerne kan nemlig let forveksles med sociale problemer. Du kan tage en ludomanitest på nettet – det skader aldrig – men vores råd er, at du hurtigst muligt tager kontakt til eksperterne hos StopSpillet.

StopSpillet

StopSpillet er spillemyndighedens egen hjælpelinje. Alle hverdage sidder der eksperter klar til at snakke med dig – via chat eller telefon. Alle samtaler med StopSpillet er naturligvis fortrolige, så du skal ikke frygte at du ikke kan være anonym. StopSpillets rådgivere er professionelle og uddannede til at rådgive og vejlede inden for ansvarligt spil og spilafhængighed. Spillemyndigheden videregiver ikke oplysninger fra samtalen til andre myndigheder.

Du kan læse mere på StopSpillet.dk.

Center for Ludomani

Center for Ludomani er Nordens største center for behandling og forebyggelse af ludomani. Centret tilbyder professionel og gratis behandling til mennesker, der har problemer med spil, og til deres nærmeste pårørende. Du finder centrene i København, Aarhus, Odense og Esbjerg.

Du kan læse mere på Ludomani.dk.

Forskningsklinikken for Ludomani

Forskningsklinikken for Ludomani er en hospitalsklinik på Aarhus Universitetshospital, hvor behandling og forebyggelse af ludomani integreres med forskning.

Målet er at kunne tilbyde patienter, pårørende og fagfolk den bedst mulige behandling, og at bidrage med viden om ludomani til samfundet.

Du kan læse mere på ludomani.au.dk.

Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele tilbyder behandling for spilafhængighed både i København, Aarhus, Aalborg og Kolding.

Du kan læse mere på tjele.com.