Om Bookies.dk

Om bookies.dk - læs om hvem vi er

Hos Bookies.dk er vi vilde med alle former for sport. Vi elsker at spille hos bookmakere, hvad enten der er en god Champions League kamp på storskærmen og gutterne er samlet, eller vi sidder derhjemme og streamer noget amerikansk NBA basket en sen nattetime. Vi lever og ånder for sport og har samlet en masse tips og tricks til, hvordan du kan spille mere succesfuldt på din yndlingssport.

Vi kender alle bookmakerne og giver dig overblik over, hvor du finder de bedste sportsbonusser, kampagner og odds på alle de mest populære sportsgrene.

Hos Bookies.dk finder du guides til alle de bedste online bookmakers, og de har naturligvis alle en dansk licens udstedt af Spillemyndigheden. Her kan du med andre ord altid være 100% sikker på, at alt foregår ansvarligt og lige efter bogen. Husk at for at spille, så skal du være minimum 18 år gammel.

Vi er selv kunder hos de bookmakere, vi samarbejder med, så vi ved, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at få en bedre spiloplevelse!

Bookies.dk – Hvem er vi og hvad er vores mission

Holdet bag Bokies.dk er en lille håndfuld folk med mange årtiers erfaring indenfor alle former for spil på nettet. Vi har både hobbyspillere og mere professionelle sportsbettere i ejerkredsen og er således ganske godt klædt på i forhold til at guide dig. Uanset om du er ny – eller en garvet – sportsbetter med mange bets på samvittigheden, så gør vi en dyd ud af at favne bredt.

Vi tager ludomani og spilleafhængighed yderst alvorligt. Vi opfordrer alle til at være opmærksomme på faresignalerne. Hvis du er det mindste i tvivl om, du er ved at udvikle et problematisk forhold til spil, så tøv ikke med at kontakte Center for Ludomani eller et af de andre syv centre, hvor du kan få hjælp.

Husk du altid kan få hjælp til din afhængighed, og det er helt gratis. Spil skal være sjovt, og du skal styre spillet – ikke omvendt!

Læs også gerne vores artikel om ansvarligt spil.

Bookies.dk får kommission

Når du tilmelder dig en spiludbyder, som vi samarbejder med (d.v.s. klikker på links og bannere, og bliver taget videre til en af vores samarbejdspartnere), så modtager vi en kommission fra denne spiludbyder. Dette koncept kaldes affiliate-marketing.

De penge vi tjener herved, går til driften af denne side, så vi fortsat kan skrive om sportsbetting og guide dig frem til alle de gode tilbud. Uden denne indtægt ville det være muligt at drive Bookies.dk.

Vi lever af at være et troværdigt online medie for sportsbetting, så vi værner om vores troværdighed. Hører vi om en af vores bookmakere ikke følger reglerne, så skal vi være de første til at advare mod at spille hos denne udbyder. Det er i øvrigt derfor vi kun har valgt at samarbejde med store spiludbydere, som alle har mange års erfaring på det danske marked og derigennem har bevidst, at de er til at stole på. Samtlige vores samarbejdspartnere er således godkendt af Spillemyndigheden – og derfor er du som forbruger også mere sikker.

Vi er taknemmelige for, at du har valgt at besøge Bookies.dk, og vi krydser fingre for, at dine bets går hjem,

God kamp!

Med venlig hilsen
Bookies.dk