Cashpoint

Cashpoint er en spiludbyder med fokus på fysiske butikker
Bonus

Op til 500 kr. i freebets

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Betingelser for deltagelse

1.
Kampagnen begynder den 10/01/2022 (kl. 12:01 CEST).

2.
Denne kampagne er underlagt:
de specifikke betingelser for deltagelse i kampagnen
de generelle freebet-betingelser
de generelle vilkår og betingelser for CASHPOINT Malta Ltd.

3.
For at være berettiget til at deltage skal man være mindst 18 år.
bosiddende i Danmark (bestemt under registrering).
have en verificeret kundekonto.
være tilmeldt Cashpoint nyhedsbrev.

4.
Bonussen er gyldig for alle betalingsmetoder med rigtige penge, der er tilgængelige påwww.cashpoint.dk. Indskud foretaget via bonuskoder eller andre bonuskampagnerkvalificerer sig ikke til den første indbetalingsbonus.

5.
Bonussen gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en nyvæddemålskonto på cashpoint.dk fra 10/01/2022.

6.
En verificeret spilkonto er påkrævet.

7.
Denne bonus er underlagt følgende betingelser:
Minimumsindskuddet er DKK 100 (eller det tilsvarende beløb i kundens valuta).
Indbetaling og gennemspilning på én gang af indbetalingsbeløbet vil udløse følgende freebets:
100 DKK vil modtage ét freebets á 100 DKK
200 DKK vil modtage 2 freebets á 100 DKK
300 DKK vil modtage 3 freebets á 100 DKK
400 DKK vil modtage 4 freebets á 100 DKK
500 DKK vil modtage 5 freebets á 100 DKK

Spilkuponen skal bestå af mindst to væddemål, hvor oddset pr. væddemål skal væremindst 1.50 pr. kamp for at tælle med i kampagnen.
I tilfælde af udbetaling eller annullering af en kvalifi ceret kupon, f.eks. på grund afannullering af et eller flere spil annulleres deltagelse i kampagnen.
Hvert væddemål på kuponen skal være på mindst odds 1.50 for at tælle med i kampagnen.
Deltagelse i kampagnen er kun muligt online og én gang pr. computer, IP addresse ellerhusstand.
Ved opfyldelse af kriterier sendes en unik freebet kode til kunden via email denefterfølgende dag kl. 12:00 CET, som skal benyttes inden for 7 dage.
Såfremt der optjenes fl ere freebets i kampagnen, sendes disse på samme ugedag kl. 12 ide efterfølgende uger.

8.
Freebet er underlagt følgende betingelser:

Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse medkampagnebetingelserne og føjes til kuponen.
Freebet skal bruges inden for 7 dage. Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.
Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og fl ere begivenheder kan kombineres fravores brede udvalg af sportsgrene.
Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.
Systemvæddemål og fl ervejsspil er ikke tilladt.
Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.
Væddemål med odds boost kan ikke benyttes i kampagnen.
I tilfælde af et kvalifi ceret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebetindsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet med en indsats på DKK 100 og oddspå 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 150 (DKK 250 gevinst minus DKK100 freebet = DKK 150 fortjeneste).
Gevinster fra freebet kan frit ubetales.
Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.

9.
Hvis en kunde anmoder om en udbetaling inden bonusbetingelserne er opfyldt, annulleres
bonussen.

10.
Hvis kunden lukker sin konto under kampagnen, vil evt. forestående freebets annulleres.

11.
Bonussen gælder maksimalt én konto pr. person. Ved mistanke om bedrageri gennem flere
registreringer (fiktive konti, spilfællesskaber) forbeholder CASHPOINT Malta Ltd. sig retten til
at annullere enhver bonus og eventuelle gevinster.

12.
CASHPOINT forbeholder sig ret til at beskytte sig mod misbrug (multipel brug af den samme
person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke om organiseret brug:
spillerkarteller, syndikater, 'sikre væddemål' osv.) Og vil nægte adgang til spillere i yderligere
kampagner, hvis der opstår sådanne hændelser.

13.
CASHPOINT er berettiget til når som helst at ændre eller afslutte kampagnen uden angivelse
af nogen grund, herunder på grund af tekniske fejl, computervirus, manipulation osv.

14.
Denne bonus kan ikke tildeles i forbindelse med andre bonusser.

15.
Hvis nogen af ovenstående betingelser ikke er opfyldt, bliver bonussen ugyldig. CASHPOINT
forbeholder sig retten til at beskytte sig mod al bedrageri og kan nægte at tillade spillere at
deltage i yderligere kampagner.

16.
Bonus og tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Kvalificering bestemmes af
kundens bopæl.

17.
Beslutninger truffet af CASHPOINT er absolutte og endelige til enhver tid.

18.
Der er ingen ret til at klage.
OPSUMMERING
  • Velkomstbonus: Op til 500 kr. i freebets
  • Live streaming: Tyndt udvalg af live streaming
  • Mobil app: Pt. ingen apps men under udvikling
  • Dansk spiludbyder: Godkendt produkt til danske spillere
  • Odds: Stort og varieret udvalg af odds - og de er høje

Introduktion til Cashpoint

Spiludbyderen Cashpoint kender du sikkert fra de mange fysiske butikker / in-store terminaler rundt omkring i landet. Spiludbyderen med rødder i de tysktalende lande har valgt at gå omni-channel vejen, og det betyder naturligvis også at man kan spille online.

Lad det være sagt med det samme. Spiludbyderens produkt skiller vandene, og du vil enten kunne lide det eller droppe det efter noget tid. Der er ikke kælet for detaljerne, og hjemmesiden ligner trods facelifts stadig noget som ikke har været forbi en professionel UX’er. Ikke desto mindre er kerneproduktet ganske stærkt. Der er et stort udvalg af odds – og de er ganske konkurrencedygtige! Hvis du godt kan undvære en lækker brugeroplevelse, så kan Cashpoint sagtens være et fint supplement til din betting-portefølje. Vi går i denne anmeldelse i dybden med Cashpoint.

Du kan også spille hos Cashpoint i fysiske butikker

Den tyske forbindelse fornægter sig ikke hos Cashpoint

Den ambitiøse spiludbyder med de tyske rødder har investeret store summer i at slå sit navn fast i de danske spilleres bevidsthed. Først og fremmest har man taget kampen op med bl.a. Danske Spil og Bet25 med fysiske butikker / betting shops / terminaler. Der er kun en håndfuld spiludbydere på det danske marked, som kører en omni-channel strategi, og det bør være Cashpoints store chance.

Selve online-produktet er ganske enkelt ikke konkurrencedygtigt, når man sammenligner med giganter som f.eks. Bet365 og Unibet. Man skal bestemt ikke undervurdere fordelene ved at være tilstede i fysiske butikker, så heri ligger spiludbyderens store mulighed i et forholdsvist konkurrencepræget marked. Får man succes offline, er man allerede et langt stykke af vejen, da det kan være yderst profitabelt at drive fysiske butikker. Tilbagebetalingsprocenten er ganske enkelt meget lavere offline. I den forbindelse kan det også undre, at spiludbyderen ikke tilbyder casino-spil på hjemmesiden. Det plejer at være spiludbydernes helt store cashcow.

Som tidligere nævnt har spiludbyderen rødder i Østrig og Tyskland, og den forbindelse er nem at spotte. Det virker som om at produktet er yderst strømlinet – og ganske outdated på samme tid. På mange måder er Tyskland et teknologisk uland, og vi har med Tipwin, Tipico og Bet-at-home allerede stiftet bekendtskab med nogle spiludbydere med urimeligt outdated design. Cashpoint sniger sig desværre også ind i det selskab.

Nuvel, designet er naturligvis ikke alverden og det ser jo ud til at gå Cashpoint godt på den internationale scene. I hvert fald er selskabet i dag tilstede i bl.a. Tyskland, Østrig, Danmark, Storbritannien og Belgien. Selskabet er stiftet tilbage i 1996, så det er bestemt heller ikke en vårhare i den forbindelse.

Fint udvalg af odds med fokus på store begivenheder

Tidligere fik Cashpoint en del kritik for at have et meget smalt udvalg af odds og begivenheder, men der er kommet nye boller på suppen. I dag er udvalget ganske fint og adskiller sig ikke fra en gennemsnits-spiludbyder. Fokus er stadig på de store begivenheder så som Champions League, Premier League, Bundesligaen med flere.

Hvor udvalget af odds ikke rigtigt adskiller sig, så må vi nævne at oddsene er jævnt gode. De hører til blandt den håndfuld spiludbydere, som ikke er bange for at levere en attraktiv RTP. Som tidligere nævnt, er fokus på fysiske butikker, og her er den reelle tilbagebetalingsprocent en del lavere end online. Derfor kan spiludbyderen tillade sig at tilbyde lidt højere odds, da folk nok skal spille tilbagebetalingsprocenten ned ved at spille doubler, tripler, 4-linger og det der er meget værre.

Ikke overraskende er fodbold i fokus, og det har jo igen noget at gøre med målgruppen i den håndfuld lande man er tilstede i. Du finder dog også et fint udvalg af odds på populære sportsgrene som tennis, basket, ishockey, håndbold osv. Med andre ord er der fokus på de mest populære sportsgrene.

Hvis du er til danske specialvæddemål kan du kigge langt i vejviseren efter dette. Her finder du ikke odds på Folketingsvalget, Melodi Grand Prix, Den store bagedyst, Vild med dans, Dronningens nytårstale og Hvid jul.

Hjemmeside med plads til forbedringer

Hjemmesiden er Cashpoints helt store udfordring. Det kan være at det bare er os, men det er lettere ubegribeligt, at man i år 2022 kan levere så outdated et design. Designet er mindst 10 år gammelt, og de grå farver hjælper heller ikke helhedsudtrykket. Navigationen er også jævnt anderledes end det du forventer nutildags, og det skinner igennem, at man gerne vil lave en hjemmeside som også kan fungere på mobilen. For ret skal være ret – hele molevitten fremstår faktisk en del bedre på mobilen.

For blot et par år siden fik hjemmesiden sig en større makeover, og det har naturligvis hjulpet meget. Hvis du giver hjemmesiden en fair chance kan du måske vænne dig til det anderledes udtryk – vi har stadigvæk lidt vanskeligheder ved det.

Til venstre finder du en menu, som giver dig adgang til at navigere blandt “Last minute”, “I dag”, “I morgen”, “Sport”, “Land”, “Liga”, “Væddemålstyper” og “Væddemål”. På den måde kan du indsnævre søgningen efter det spil du er på udkig efter. Vi er ganske glade for “Last minute”-funktionen, da man så slipper for at ty til en livescore for at se de næste spændende spilobjekter. Lidt doven er man vel.

Bet-slippen til højre fungerer rigtigt fint, og det skyldes bl.a. at den ikke på nogen måder er gemt af vejen. Den tager en del plads og det er velfortjent.

På selve kampene kan du se om oddsene er faldende eller stigende, og det er meget fedt. Der er ikke mange spiludbydere, som tilbyder denne funktion. Hatten af for lidt guf til odds-nørderne.

Slutteligt vil vi gerne øffe lidt over at man hverken kan indbetale med MobilePay eller Apple Pay. Det er ellers efterhånden mere reglen end undtagelsen, at spiludbydere på det danske marked tilbyder disse betalingsmidler.

Ingen apps til iOS og Android (endnu)

Cashpoint har i skrivende stund ingen apps til danske spillere, men de arbejder så vidt vides på at lave det om. Det er lidt af en bet, at man ikke kan tilbyde danskere spillere en optimal brugeroplevelse på mobilen, når nu over halvdelen af omsætningen hos en spiludbyder sættes på en mobil enhed. Cashpoint har mobile apps i andre lande (og har også tidligere haft det i Danmark), så der må være nogle juridiske udfordringer med at gøre løsningen compliant med de danske regler (og/eller reglerne hos App Store og Google Play). Hvem ved!?

I stedet kan du tilgå alle herlighederne via browseren på din mobil. Det fungerer overraskende godt, men der er trods alt langt op til en “native app” eller som minimum en hybrid. Igen savner vi de mere “mobile” funktioner så som FaceID, MobilePay, Apple Pay, notifikationer og hurtigere navigation.

Live betting er en integreret del hos Cashpoint

Når nu over halvdelen af alle indsatser sættes på live betting (fremfor pre-match), er det klart at spiludbyderne må steppe op og fokusere på denne hastigt voksende måde at spille på. Cashpoint gør det fint på live betting, og spiludbyderen gør sit til, at vi kan drage nytte af et flot og velassorteret udbud af live-kampe. Du kan spille live på de mærkeligste kampe og rækker, så på den front adskiller spiludbyderen sig ikke fra andre. Siden den markante facelift for et par år siden, er også live betting’en nu på omgangshøjde med gennemsnittet.

Når du spiller live skal du lige holde tungen lige i munden. Spiludbyderen er helt pjattet med handikap-spil i en enhver afskygning, og grundet det lidt uoverskuelige design kan du godt komme i tvivl om hvilket udfald du spiller på. Tjek lige en ekstra gang, om du sidder og nørder med kampodds eller odds for et handikap-spil før du sætter spillet. Det samme gør sig gældende i spiltypen “resterende tid”. Her må du for guds skyld ikke blande dette spil med det normale spil for “fuld tid”.

Vi bider mærke i, at udvalget af live streaming er lidt tyndt. Der må Cashpoint op med muldvarpeskindet, hvis de skal konkurrere med de bedste i klassen. Der er dage, hvor der slet ingen live streaming er på programmet, så vi kommer helt i tvivl om det stadig tilbydes hos Cashpoint. Vi har dog set det før, men der er måske foretaget ændringer.

Tilfredsstillende udbud af kampagner og tilbud

Hvis du godt kan lide at spice din spiloplevelse op med kampagner, bonusser og andre gode tilbud, kan du med fordel tage et kig på Cashpoint. Spiludbyderen tilbyder ud over den sædvanlige velkomstbonus nogle tilbud, som kan få dig til at blive hængende. Hvis du er til freebets er der ofte noget at komme efter. Disse tilbud er baseret på “spil 100 kr. og få 100 kr. freebet”-konceptet, og det er ganske fint. Der er krav om et indskud ved disse freebets – og som altid beholder du nettooverskuddet. Sidstnævnte regel er ganske standard blandt spiludbyderne. Disse freebets er med afstand det mest attraktive kampagnetilbud vi har set hos spiludbyderen.

På paletten med tilbud finder du også odds boosts på profilerede kampe og begivenheder. Her skal det dog lige nævnes, at udfaldene typisk er lidt til den anderledes side. Således får du i stedet for odds 12 odds 16, odds 35 i stedet for odds 45 osv. Du kan nok regne ud, at værdien af disse tilbud kan være ganske lille, da det er de færreste der spiller disse meget lidt sandsynlige udfald. Nuvel, hold øje med odds boost-udvalget – måske er der noget for dig hvis du er til høj-oddsere.

Hvis du spiller multispil – også kaldet akkumulatorer – kan du også drage nytte af “xTreme Kombi”. xTreme Kombi er navnet på Cashpoints akkumulator-tilbud, og her kan du få ekstra procenter på gevinster. I lighed med Bet365 som f.eks. tilbyder akkumulator-tilbud på tennis, vil Cashpoint også gerne belønne spillere som går efter den store (større) gevinst og spiller flere kampe på en række. Du kan få mellem 3% og helt op til 30% ekstra oveni hatten, hvis du rammer et multispil. Bemærk venligst, at der er to vigtige regler som du skal kende til. Hvis du spiller mellem 3 og 5 kampe på din række, skal ét af spillene være et live bet. Kun spil med et minimumodds på 1.50 tæller med, så det er altså ikke et tilbud, som er gearet til at spice en kupon med store favoritter op. Om de to specialregler måske tager lidt af fidusen ved dette tilbud, vil vi lade op til dig at vurdere.

Hvorfor skal du have Cashpoint i din betting-portefølje?

Cashpoint er en naturlig del af din portefølje af spiludbydere hvis du er til høje odds. Der er fra tid til anden nogle gode odds, som du helt sikkert ikke finder andre steder. Produktet er på mange måder anderledes fra det du ellers ser på markedet, og det i sig selv er positivt.

Vi letter også på hatten for en fin kundesupport, som du kan fange i live chatten hver dag ml. kl. 11.00 og 21.00. Du behøver ikke engang være logget ind for at komme i kontakt med supporten, og derfor er det yderst nemt at få hjælp. Skulle du have brug for at kigge nærmere på regler, er der også et hjælpecenter med ganske mange FAQs. Ordnung muss sein!

Cashpoint vil gerne erobre det danske marked – og gerne både i butikkerne og online. For at det skal lykkes, skal spiludbyderen gør sit produkt meget mere dansk. Danskere vil gerne spille på danske events, og dem finder du slet ikke på siden. Du bliver heller ikke tilbudt de sædvanlige lækkerier så som MobilePay og Apple Pay, og derfor kommer spiludbyderen i nuværende form til kort overfor størstedelen af konkurrenterne på det danske marked. At man i skrivende stund ikke har en app til danske spillere understreger også den manglende fokus på produktet.

Det kan virke lidt underligt at produktet ikke rigtigt følger med, når man nu har ansat temmeligt mange danskere til at tage kampen op med Danske Spil og de andre spiludbydere. Det er trods alt kerneproduktet der skal beholde spillerne i folden, når de er kommet ombord. Selskabet bag er superambitiøse og har dybe lommer, så lidt flere ambitioner på produktsiden er ønskeligt for at kunne bide skeer med midterfeltet blandt spiludbydere på det danske marked.

Cashpoint er en spiludbyder med fokus på fysiske butikker

Op til 500 kr. i freebets

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Betingelser for deltagelse

1.
Kampagnen begynder den 10/01/2022 (kl. 12:01 CEST).

2.
Denne kampagne er underlagt:
de specifikke betingelser for deltagelse i kampagnen
de generelle freebet-betingelser
de generelle vilkår og betingelser for CASHPOINT Malta Ltd.

3.
For at være berettiget til at deltage skal man være mindst 18 år.
bosiddende i Danmark (bestemt under registrering).
have en verificeret kundekonto.
være tilmeldt Cashpoint nyhedsbrev.

4.
Bonussen er gyldig for alle betalingsmetoder med rigtige penge, der er tilgængelige påwww.cashpoint.dk. Indskud foretaget via bonuskoder eller andre bonuskampagnerkvalificerer sig ikke til den første indbetalingsbonus.

5.
Bonussen gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en nyvæddemålskonto på cashpoint.dk fra 10/01/2022.

6.
En verificeret spilkonto er påkrævet.

7.
Denne bonus er underlagt følgende betingelser:
Minimumsindskuddet er DKK 100 (eller det tilsvarende beløb i kundens valuta).
Indbetaling og gennemspilning på én gang af indbetalingsbeløbet vil udløse følgende freebets:
100 DKK vil modtage ét freebets á 100 DKK
200 DKK vil modtage 2 freebets á 100 DKK
300 DKK vil modtage 3 freebets á 100 DKK
400 DKK vil modtage 4 freebets á 100 DKK
500 DKK vil modtage 5 freebets á 100 DKK

Spilkuponen skal bestå af mindst to væddemål, hvor oddset pr. væddemål skal væremindst 1.50 pr. kamp for at tælle med i kampagnen.
I tilfælde af udbetaling eller annullering af en kvalifi ceret kupon, f.eks. på grund afannullering af et eller flere spil annulleres deltagelse i kampagnen.
Hvert væddemål på kuponen skal være på mindst odds 1.50 for at tælle med i kampagnen.
Deltagelse i kampagnen er kun muligt online og én gang pr. computer, IP addresse ellerhusstand.
Ved opfyldelse af kriterier sendes en unik freebet kode til kunden via email denefterfølgende dag kl. 12:00 CET, som skal benyttes inden for 7 dage.
Såfremt der optjenes fl ere freebets i kampagnen, sendes disse på samme ugedag kl. 12 ide efterfølgende uger.

8.
Freebet er underlagt følgende betingelser:

Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse medkampagnebetingelserne og føjes til kuponen.
Freebet skal bruges inden for 7 dage. Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.
Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og fl ere begivenheder kan kombineres fravores brede udvalg af sportsgrene.
Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.
Systemvæddemål og fl ervejsspil er ikke tilladt.
Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.
Væddemål med odds boost kan ikke benyttes i kampagnen.
I tilfælde af et kvalifi ceret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebetindsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet med en indsats på DKK 100 og oddspå 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 150 (DKK 250 gevinst minus DKK100 freebet = DKK 150 fortjeneste).
Gevinster fra freebet kan frit ubetales.
Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.

9.
Hvis en kunde anmoder om en udbetaling inden bonusbetingelserne er opfyldt, annulleres
bonussen.

10.
Hvis kunden lukker sin konto under kampagnen, vil evt. forestående freebets annulleres.

11.
Bonussen gælder maksimalt én konto pr. person. Ved mistanke om bedrageri gennem flere
registreringer (fiktive konti, spilfællesskaber) forbeholder CASHPOINT Malta Ltd. sig retten til
at annullere enhver bonus og eventuelle gevinster.

12.
CASHPOINT forbeholder sig ret til at beskytte sig mod misbrug (multipel brug af den samme
person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke om organiseret brug:
spillerkarteller, syndikater, 'sikre væddemål' osv.) Og vil nægte adgang til spillere i yderligere
kampagner, hvis der opstår sådanne hændelser.

13.
CASHPOINT er berettiget til når som helst at ændre eller afslutte kampagnen uden angivelse
af nogen grund, herunder på grund af tekniske fejl, computervirus, manipulation osv.

14.
Denne bonus kan ikke tildeles i forbindelse med andre bonusser.

15.
Hvis nogen af ovenstående betingelser ikke er opfyldt, bliver bonussen ugyldig. CASHPOINT
forbeholder sig retten til at beskytte sig mod al bedrageri og kan nægte at tillade spillere at
deltage i yderligere kampagner.

16.
Bonus og tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Kvalificering bestemmes af
kundens bopæl.

17.
Beslutninger truffet af CASHPOINT er absolutte og endelige til enhver tid.

18.
Der er ingen ret til at klage.