PayPal

PayPal er verdens mest benyttede e-wallet
Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

Introduktion til PayPal

Langt størstedelen af spiludbyderne på det danske marked accepterer nu PayPal som betalingsmiddel. Antallet af spiludbydere, som tilbyder denne populære e-wallet er steget stødt de seneste år, og her på siden kan du læse om hvilke fordele der er ved at benytte PayPal.

PayPal står bag verdens største elektroniske tegnebog
– også kaldet e-wallet. Mere end 300 millioner mennesker verden over benytter allerede markedets største betalingsmiddel til e-handel. Selskabet er bl.a. stiftet af Elon Musk, som du nok kender fra Tesla og SpaceX.

PayPal kan du benytte på en lang række hjemmesider uden at risikere at dit kreditkort bliver rippet, og du har nu også mulighed for at benytte kontoen til spil på nettet. Herhjemme har selskabet dog ikke nogen nævneværdig markedsposition – og slet ikke efter MobilePay og Apple Pay er blevet så populære.

Det betyder dog ikke, at det internationale betalingsmiddel er helt ueffent. Der er nemlig en masse internationale butikker på nettet, som helst modtager PayPal. Du kan indbetale til din PayPal-konto med bl.a. VISA, MasterCard, bankoverførsel (SEB Bank benyttes i Danmark).

Du kan også benytte PayPal til at sende eller modtage penge fra venner og bekendte. Der er et lille gebyr tilknyttet, men det er meget lavere end hvad en traditionel bankoverførsel ville koste.

Selskabet har siden 2002 været ejet af den amerikanske auktionsgigant Ebay, og har med baggrund i netop denne hjemmeside og auktionshandlen udviklet sig til at være et stort og verdensomspændende betalingsmiddel. I dag kan du benytte betalingsmidlet på tusindvis af hjemmesider. I Tyskland er PayPal eksempelvis et af de mest populære betalingsmidler på nettet.

Tilbage i 2011 erklærede selskabet, at man ville udvide forretningområderne, således at man fremover også vil kunne benytte PayPal i fysiske butikker. Det var helt sikkert en god idé, nu hvor man kan benytte bl.a. MobilePay i detailhandlen i Danmark.

Der er ingen gebyrer når du benytter dig af PayPal til ind- og udbetalinger hos spiludbyderne med dansk licens – dvs. alle de spiludbydere som vi samarbejder med. Vær opmærksom på at udbetalinger oftest tager lidt tid, således at du først har pengene på din e-wallet-konto dagen efter, du bad om udbetaling hos spiludbyderen.

Sikkerheden er ganske stor hos denne finansielle gigant, men der findes dog et utal af dodgy hjemmesider og spammy e-mails der prøver at franarre dig dine penge. Vær derfor altid opmærksom på udelukkende at benytte enhver form for betalingsmiddel på anerkendte hjemmesider, og tjek lige e-mails fra shop, spiludbyder og e-wallet en ekstra gang.

Du kan benytte PayPal hos bl.a. Betfair, Unibet, Bwin, NordicBet og Bet365.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

Relevant news