Bwin

Bwin er en international spiludbyder med markedets bedste live betting-produkt
Bonus

Få 1.000 kr. freebet

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Gå ikke glip af din 500 kr. bonus, her kan du se hvordan du får den:

Registrer dig og indbetal 100 kr. eller mere.
Få din 100% bonus (op til 500 kr.).
Din bonus skal gennemspilles 10 gange til odds 1.70 eller derover.
Eksempel: Du har indbetalt 100 kr. på din konto og fået 100 kr. i bonus. Din bonus skal omsættes 10 gange til min. odds 1.70. 100 kr. x 10 = 1.000 kr. Så snart du har omsat for 1.000 kr., vil du kunne udbetale hvad der er tilbage fra din bonus og indbetaling. Gevinster fra din bonus og indbetaling kan udbetales med det samme.

Betingelser og vilkår

Kampagnen afholdes af GVC Services Limited , registreret i Gibraltar under licens nummer 112454 og med registreret kontor på Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.

Specifikke betingelser og vilkår

Registreringsbonus kampagnen kører fra kl. 00:00 (CET) d. 11.08.2017 til 23:59 (CET) d. 31.12.2020 ("Kampagneperioden").
Alle kunder der opretter sig på www.bwin.dk er berrettiget til at modtage én (1) velkomstbonus. Hver kundekonto og tilhørende CPR nummer kan kun modtage én bonus.
Dette tilbud er ikke tilgængeligt i forbindelse med andre registreringstilbud.
Ved at deltage i denne kampagne, accepterer du disse Specifikke betingelser og vilkår og vores Generelle betingelser og vilkår, som kan læses her.
For at deltage i denne kampagne, skal en kvalificeret spiller (defineret herunder) sætte et gyldigt spil (defineret herunder) i kampagneperioden.
Spillere skal:
være fyldt 18 år og
være ny real money spiller på www.bwin.dk
være bosat i Danmark.
(en “Kvalificeret spiller”)

En gyldig indbetaling er en indbetaling der opfylder følgende krav:
Den skal være det første indbetaling foretaget af en kvalificeret spiler på www.bwin.dk;
Indbetalingen skal foretages af den kvalificerede spiller, inden for 30 dage, efter registreringen på www.bwin.dk;
Indbetalingen kan ikke deles op i flere indbetalinger;
Kunder som indbetaler med PayPal, Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke til denne registreringsbonus.
Indbetalingen skal være på mindst 100 DKK.
(en “Gyldig indbetaling”)
Mekanik

Hvis en kvalificeret spiller foretager en gyldig indbetaling:
En bonus på 100% af den gyldige indbetaling vil blive overført til den kvalificerede spillers konto.
Bonusbeløbet der overføres til den kvalificerede spillers konto er begrænset til 500 DKK.
Betingelser og vilkår for bonusser

Bonustype: Udbetalingsbegrænset, dvs. at bonusbeløbet vil være tilgængeligt til spil, men ikke kan udbetales før kravene er blevet opfyldt (defineret herunder).
Din bonus vil blive vist som et betinget beløb og vil være tilgængeligt i bonussektionen på din bwin-konto, indtil kravene er blevet opfyldt.
Kravene er følgende:
Bonusbeløbet skal satses 10 gange før bonussen og gevinster vundet med den kan udbetales;
Bonussen og indbetalingsbeløbet skal satses på sportsspil med odds 1.70 eller højere;
Bonussen og indbetalingsbeløbet kan også satses på "Byg et Bet" funktionen
Eksempel: Hvis du indbetaler 500 DKK, får du en 500 DKK bonus. Du skal satse 5000 DKK på minimumodds 1.70, før bonussen, indbetalingen og gevinster kan udbetales.

Kun spil om rigtige penge tæller;
FreeBets tæller ikke;
Kravene skal opfyldes inden for 60 dage fra den dato bonussen blev overført til din konto (‘Tidsgrænse’).
Et spil erklæres sat inden for tidsgrænsen, hvis der satses på en event som afvikles inden for tidsgrænsen.
Spil på modsatrettede udfald på samme begivenhed vil ikke tælle mod omsætningskravet og brugeren vil miste sin bonus og eventuelle gevinster vundet ved hjælp af bonussen
Væddemål der lukkes via Cash-Out funktionen vil ikke være gældende for gennemspilningen af bonus.
(“Krav”)

Spilleren mister bonusbeløbet og gevinster vundet med beløbet, hvis kravene ikke opfyldes inden for tidsgrænsen.
Du kan holde øje med dine bonusser i bonussektionen på din konto
OPSUMMERING
  • Velkomstbonus: 100% velkomstbonus - op til 500 kr.
  • Live streaming: Masser af live streaming - bl.a. Bundesligaen
  • Mobil app: Superfed app til mobilen. Den må du prøve
  • Dansk spiludbyder: Bwin er mere international end decideret dansk
  • Odds: Kæmpemæssigt udvalg af odds - både pre-match og live

Introduktion til Bwin

Bwin er en stor international spiludbyder med rødder i Østrig. Selskabet bag blev stiftet tilbage i 1997, så det har mange år på bagen. Indtil 2006 hed spiludbyderen faktisk Betandwin, men siden da har det slået sit navn fast med syvtommersøm på alverdens markeder. Mens selskabet spiller en dominerende rolle i bl.a. de tysktalende lande og Sydeuropa, så er man stadig blot én af mange spiludbydere på det danske marked. Det virker ikke helt til at selskabet har ambitioner om for alvor at tage kampen op imod “The Big Three” på det danske marked (Danske Spil, Bet365 og Unibet).

I dag er Bwin en del af den kæmpemæssige GVC Holdings PLC, som også ejer og driver Ladbrokes, Sportingbet, PartyPoker og PartyCasino. Der er dermed tale om en af de største iGaming-selskaber i verden. Selskabet er som så mange andre noteret til handel på en børs – GVC Holdings handles på London Stock Exchange.

Bwin foretrækker at stave sit navn med små bogstaver – altså bwin – men vi forbeholder os altså retten til at skrive navnet på traditionel måde med stort begyndelsesbogstav.

Bwin har markedets måske bedste hjemmeside  
Bwin byder på masser af live betting

International spiludbyder med tryk på international

Bwin har været i Danmark ad to omgange. Der var lige et par år efter liberaliseringen, hvor man ikke var aktiv på det danske marked, men nu har vi danskere igen muligheden for at drage nytte af et fantastiske produkt. Bwin henvender sig til et internationalt publikum, så produktet er strømlinet, automatiseret og topprofessionelt mere end det er decideret dansk. Er man til en spiludbyder med 100% fokus på det danske marked er der bestemt bedre muligheder, men er du ligeglad med “danskheden” og bare vil have et topfedt produkt, må du ikke snyde dig selv for at opleve Bwin.

Du kender måske Bwin fra et hav af sponsorater indenfor primært fodbold. Selskabet har tidligere været trøjesponsor for selveste Real Madrid i en årrække, og eksklusiv betting partner for store klubber som Juventus, AC Milan, Valencia CF og en masse andre europæiske topklubber.

Stort udvalg af odds hos Bwin

Spiludbyderen fra Østrig har altid fokuseret på teknologien, og derfor har man altid været i stand til at tilbyde det ypperste af det ypperste – aller først. Bwin var first-mover i forhold til at tilbyde et gigantisk udvalg af odds – både pre-match og live. I dag har konkurrenterne lige så mange odds på programmet, så det kæmpemæssige udvalg er ikke længere et konkurrenceparameter. Du finder derfor et udvalg af odds som er på linje med konkurrenterne – dog vurderer vi at Bwin stadig slår markedet i forhold til live betting kampe.

Markedets fedeste hjemmeside

Har Bwin markedets fedeste hjemmeside? I vores øjne ja! Vurderingen af en hjemmeside er – som så mange andre parametre – ganske subjektiv. Vi synes at Bwin stikker af fra konkurrenterne når det kommer til brugervenlighed, “look and feel” og funktionaliteter. Det er en slet skjult hemmelighed i branchen, at mange konkurrenter har forsøgt at kopiere Bwin igennem tiden. Det var f.eks. Bwin der lagde grundstenene til det live betting design man ser hos de fleste spiludbydere i dag. Man skulle egentlig tro at konkurrenterne her efter 20 år for længst har indhentet Bwin i forhold til at producere lækre produkter, men de formår altid lige at hive nogle ekstra add-ons ud af ærmet. Således fremstår Bwins hjemmeside i dag som topfed, moderne og ganske i særklasse. Den må du ikke snyde dig selv for.

App til mobilen i særklasse

Hvis du troede at Bwin kun kunne lave et topfedt produkt til desktop, så må du tro om igen. Spiludbyderen med markedets fedeste hjemmeside er også på banen med en mobil-app i særklasse. Lige så fed som hjemmesiden fremstår, lige så topfed er app’en til mobilen. Du finder naturligvis en app til både iOS og Android. Du kan også tilgå herlighederne via browseren på din mobil, men det frarådes. Du skal simpelthen opleve den fulde pakke.

Hvad er det som gør Bwins app så fed? Brugervenligheden er i særklasse og “look and feel” er ganske enkelt bedre end hvad konkurrenterne kan præstere. Kun Danske Spils Oddset app og tildels Unibet-app’en kommer i nærheden af Bwin, som også her tager fuld plade.

Er der slet ikke noget at øffe over i forhold til den mobile løsning? Ikke rigtigt. Tidligere var spiludbyderens farvevalg lige til den mørke side, men sort som den gennemgående farve. Over de senere år er man gået over til et mere lyst design, og det har hjulpet gevaldigt.

Kongen af live betting

Som tidligere nævnt har Bwin været first-mover i flere henseender i branchen. Live betting er ingen undtagelse. Bwin var et af de første selskaber, som tog live betting til et helt nyt og banebrydende niveau. I begyndelsen kværnede Bwin alle konkurrenter på live betting-fronten, men i dag kan flere udbydere godt følge med den innovative spiludbyder. I forhold til antallet af live betting events har Bwin næppe et markant større udvalg end konkurrenter – ja, faktisk slås de nok af Bet365. I forhold til kvaliteten af live betting løsningen, så er der dog stadig en markant buffer ned til konkurrenterne. Bwins live betting-løsning er intet mindre end fantastisk.

Spiludbyderen formår at sammenkoble live betting, brugervenlighed og live streaming i én og samme imponerende løsning. Designet er i dag lidt mere let og luftigt end for år tilbage, men kernedesignet af den velkendte live betting-konsol er stadig mere eller mindre den samme. Never change a winning team (formula). Du får virkelig oplevelsen af at dette er live. Streamingen er centralt placeret, og et brugbart scoreboard viser dig udviklingen og de seneste hændelser. Hvis du spiller på de mere nørdede væddemål, så er der også adgang til en masse live statistik. Alt i alt bliver hele molevitten præsenteret på en topfed, moderne og inddragende måde. Vi kan ikke sige nok pænt om Bwins live betting – den skal du prøve. Også selvom du er vild med f.eks. Bet365s ditto.

Live streaming af masser af sport

Live streaming er toppen på kransekagen hos Bwin. Markedets flotteste hjmmeside og en af de bedste live betting-løsninger kræver naturligvis lige det allersidste. Live streamingen fuldender herlighederne hos Bwin.

Live streaming vinder mere og mere indpas hos spiludbyderne. De hundedyre rettigheder skiller fårene fra bukkene i branchen, og du kan være sikker på at live betting er et af de vigtigste konkurrenceparametre. I en tid hvor TV-rettighederne skifter hænder ofte – og til TV-kanaler som du ikke kan modtage, vil live streaming hos spiludbyderne altid være et ganske attraktivt add-on. Det største udbud af live streaming har Unibet og Bet365 – det er der ingen tvivl om. Bwin har også rettighederne til en lang række sportsgrene og ligaer. Med afsæt i de tysktalende lande, er det ikke overraskende at Bwin har både 1. Bundesliga, 2. Bundesliga og 3. Bundesliga på programmet.  Og naturligvis også DFB Pokal.

Hvis du slet ikke kan få nok af tysk sport, så kan du også se frem til streaming af verdens bedste håndboldrække; DKB Handball Bundesliga. Du kan dermed følge de mange danske håndboldprofiler syd for grænsen – på en måde som ingen TV-kanaler giver dig adgang til pt. Bwin har også tysk ishockey på programmet. Den tyske DEL-liga vurderes til at være en af de fem bedste ligaer i verden, så der er bestemt også noget at se frem til.

Er du til andre former for sport, så kan du glæde dig over at Bwin også viser NBA basket, en masse tennis fra ATP-, WTA- og Challenger-touren. Der er også en del volleyball, beach volley, bordtennis og en masse andet sport på programmet. Med andre ord – Bwin tilbyder et ganske flot udvalg af live streaming.

Er du til live streaming er Bwin sagen
Du kan bl.a. live streame fodbold, basket og tennis hos Bwin

Fornuftigt udvalg af kampagner

Er du til kampagner kan du ud over den sædvanlige velkomstbonus se frem til et godt mix af diverse promos. De forskellige tilbud adskiller sig ikke fra konkurrenterne. Her kan du optjene freebets, drage nytte af odds boosts (price boosts). Spiludbyderen er specielt glade for freebets som typisk optjenes efter 5 væddemål på en speciel turnering/liga. Det bidrager naturligvis med lidt værdi til trofaste kunder.

Den nuværende velkomstbonus – 100% op til 500 kr. – er i øvrigt til den stramme side grundet gennemspilskravene. Du skal bestemt lige overveje, om den giver dig nogen værdi før du tager imod dette tilbud.

Bwin leverer varen og er en must-try spiludbyder

Den samlede vurdering af Bwin er, at du naturligvis skal prøve spiludbyderen. Toplækker hjemmeside, fede apps til mobilen, markedets bedste live betting og et fint udvalg af live streaming er blot fire gode grunde til, at du bør tjekke spiludbyderen med østrigske rødder ud. Bwin er ikke markedets bedste spiludbyder samlet set, men på flere parametre er de lysår foran konkurrenterne. Du skal i hvert fald  ikke snyde dig for at opleve live betting-løsningen og den topfede hjemmeside. Produktet er ikke ultra-dansk, men til gengæld er det velfungerende og strømlinet. Bwin placerer sig i den absolut bedste ende af skalaen. Vi anbefaler alle at danne sine egen indtryk – herfra får spiludbyderen de bedste anbefalinger.

Bwin er en international spiludbyder med markedets bedste live betting-produkt

Få 1.000 kr. freebet

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Gå ikke glip af din 500 kr. bonus, her kan du se hvordan du får den:

Registrer dig og indbetal 100 kr. eller mere.
Få din 100% bonus (op til 500 kr.).
Din bonus skal gennemspilles 10 gange til odds 1.70 eller derover.
Eksempel: Du har indbetalt 100 kr. på din konto og fået 100 kr. i bonus. Din bonus skal omsættes 10 gange til min. odds 1.70. 100 kr. x 10 = 1.000 kr. Så snart du har omsat for 1.000 kr., vil du kunne udbetale hvad der er tilbage fra din bonus og indbetaling. Gevinster fra din bonus og indbetaling kan udbetales med det samme.

Betingelser og vilkår

Kampagnen afholdes af GVC Services Limited , registreret i Gibraltar under licens nummer 112454 og med registreret kontor på Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.

Specifikke betingelser og vilkår

Registreringsbonus kampagnen kører fra kl. 00:00 (CET) d. 11.08.2017 til 23:59 (CET) d. 31.12.2020 ("Kampagneperioden").
Alle kunder der opretter sig på www.bwin.dk er berrettiget til at modtage én (1) velkomstbonus. Hver kundekonto og tilhørende CPR nummer kan kun modtage én bonus.
Dette tilbud er ikke tilgængeligt i forbindelse med andre registreringstilbud.
Ved at deltage i denne kampagne, accepterer du disse Specifikke betingelser og vilkår og vores Generelle betingelser og vilkår, som kan læses her.
For at deltage i denne kampagne, skal en kvalificeret spiller (defineret herunder) sætte et gyldigt spil (defineret herunder) i kampagneperioden.
Spillere skal:
være fyldt 18 år og
være ny real money spiller på www.bwin.dk
være bosat i Danmark.
(en “Kvalificeret spiller”)

En gyldig indbetaling er en indbetaling der opfylder følgende krav:
Den skal være det første indbetaling foretaget af en kvalificeret spiler på www.bwin.dk;
Indbetalingen skal foretages af den kvalificerede spiller, inden for 30 dage, efter registreringen på www.bwin.dk;
Indbetalingen kan ikke deles op i flere indbetalinger;
Kunder som indbetaler med PayPal, Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke til denne registreringsbonus.
Indbetalingen skal være på mindst 100 DKK.
(en “Gyldig indbetaling”)
Mekanik

Hvis en kvalificeret spiller foretager en gyldig indbetaling:
En bonus på 100% af den gyldige indbetaling vil blive overført til den kvalificerede spillers konto.
Bonusbeløbet der overføres til den kvalificerede spillers konto er begrænset til 500 DKK.
Betingelser og vilkår for bonusser

Bonustype: Udbetalingsbegrænset, dvs. at bonusbeløbet vil være tilgængeligt til spil, men ikke kan udbetales før kravene er blevet opfyldt (defineret herunder).
Din bonus vil blive vist som et betinget beløb og vil være tilgængeligt i bonussektionen på din bwin-konto, indtil kravene er blevet opfyldt.
Kravene er følgende:
Bonusbeløbet skal satses 10 gange før bonussen og gevinster vundet med den kan udbetales;
Bonussen og indbetalingsbeløbet skal satses på sportsspil med odds 1.70 eller højere;
Bonussen og indbetalingsbeløbet kan også satses på "Byg et Bet" funktionen
Eksempel: Hvis du indbetaler 500 DKK, får du en 500 DKK bonus. Du skal satse 5000 DKK på minimumodds 1.70, før bonussen, indbetalingen og gevinster kan udbetales.

Kun spil om rigtige penge tæller;
FreeBets tæller ikke;
Kravene skal opfyldes inden for 60 dage fra den dato bonussen blev overført til din konto (‘Tidsgrænse’).
Et spil erklæres sat inden for tidsgrænsen, hvis der satses på en event som afvikles inden for tidsgrænsen.
Spil på modsatrettede udfald på samme begivenhed vil ikke tælle mod omsætningskravet og brugeren vil miste sin bonus og eventuelle gevinster vundet ved hjælp af bonussen
Væddemål der lukkes via Cash-Out funktionen vil ikke være gældende for gennemspilningen af bonus.
(“Krav”)

Spilleren mister bonusbeløbet og gevinster vundet med beløbet, hvis kravene ikke opfyldes inden for tidsgrænsen.
Du kan holde øje med dine bonusser i bonussektionen på din konto