Reviews archive

1.

Op til 500 kr. i freebets

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Betingelser for deltagelse

1.
Kampagnen begynder den 10/01/2022 (kl. 12:01 CEST).

2.
Denne kampagne er underlagt:
de specifikke betingelser for deltagelse i kampagnen
de generelle freebet-betingelser
de generelle vilkår og betingelser for CASHPOINT Malta Ltd.

3.
For at være berettiget til at deltage skal man være mindst 18 år.
bosiddende i Danmark (bestemt under registrering).
have en verificeret kundekonto.
være tilmeldt Cashpoint nyhedsbrev.

4.
Bonussen er gyldig for alle betalingsmetoder med rigtige penge, der er tilgængelige påwww.cashpoint.dk. Indskud foretaget via bonuskoder eller andre bonuskampagnerkvalificerer sig ikke til den første indbetalingsbonus.

5.
Bonussen gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en nyvæddemålskonto på cashpoint.dk fra 10/01/2022.

6.
En verificeret spilkonto er påkrævet.

7.
Denne bonus er underlagt følgende betingelser:
Minimumsindskuddet er DKK 100 (eller det tilsvarende beløb i kundens valuta).
Indbetaling og gennemspilning på én gang af indbetalingsbeløbet vil udløse følgende freebets:
100 DKK vil modtage ét freebets á 100 DKK
200 DKK vil modtage 2 freebets á 100 DKK
300 DKK vil modtage 3 freebets á 100 DKK
400 DKK vil modtage 4 freebets á 100 DKK
500 DKK vil modtage 5 freebets á 100 DKK

Spilkuponen skal bestå af mindst to væddemål, hvor oddset pr. væddemål skal væremindst 1.50 pr. kamp for at tælle med i kampagnen.
I tilfælde af udbetaling eller annullering af en kvalifi ceret kupon, f.eks. på grund afannullering af et eller flere spil annulleres deltagelse i kampagnen.
Hvert væddemål på kuponen skal være på mindst odds 1.50 for at tælle med i kampagnen.
Deltagelse i kampagnen er kun muligt online og én gang pr. computer, IP addresse ellerhusstand.
Ved opfyldelse af kriterier sendes en unik freebet kode til kunden via email denefterfølgende dag kl. 12:00 CET, som skal benyttes inden for 7 dage.
Såfremt der optjenes fl ere freebets i kampagnen, sendes disse på samme ugedag kl. 12 ide efterfølgende uger.

8.
Freebet er underlagt følgende betingelser:

Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse medkampagnebetingelserne og føjes til kuponen.
Freebet skal bruges inden for 7 dage. Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.
Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og fl ere begivenheder kan kombineres fravores brede udvalg af sportsgrene.
Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.
Systemvæddemål og fl ervejsspil er ikke tilladt.
Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.
Væddemål med odds boost kan ikke benyttes i kampagnen.
I tilfælde af et kvalifi ceret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebetindsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet med en indsats på DKK 100 og oddspå 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 150 (DKK 250 gevinst minus DKK100 freebet = DKK 150 fortjeneste).
Gevinster fra freebet kan frit ubetales.
Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.

9.
Hvis en kunde anmoder om en udbetaling inden bonusbetingelserne er opfyldt, annulleres
bonussen.

10.
Hvis kunden lukker sin konto under kampagnen, vil evt. forestående freebets annulleres.

11.
Bonussen gælder maksimalt én konto pr. person. Ved mistanke om bedrageri gennem flere
registreringer (fiktive konti, spilfællesskaber) forbeholder CASHPOINT Malta Ltd. sig retten til
at annullere enhver bonus og eventuelle gevinster.

12.
CASHPOINT forbeholder sig ret til at beskytte sig mod misbrug (multipel brug af den samme
person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke om organiseret brug:
spillerkarteller, syndikater, 'sikre væddemål' osv.) Og vil nægte adgang til spillere i yderligere
kampagner, hvis der opstår sådanne hændelser.

13.
CASHPOINT er berettiget til når som helst at ændre eller afslutte kampagnen uden angivelse
af nogen grund, herunder på grund af tekniske fejl, computervirus, manipulation osv.

14.
Denne bonus kan ikke tildeles i forbindelse med andre bonusser.

15.
Hvis nogen af ovenstående betingelser ikke er opfyldt, bliver bonussen ugyldig. CASHPOINT
forbeholder sig retten til at beskytte sig mod al bedrageri og kan nægte at tillade spillere at
deltage i yderligere kampagner.

16.
Bonus og tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Kvalificering bestemmes af
kundens bopæl.

17.
Beslutninger truffet af CASHPOINT er absolutte og endelige til enhver tid.

18.
Der er ingen ret til at klage.
2.

Op til 1.000 kr. i væddemålskreditter

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Kvalifikation

Tilbuddet er tilgængeligt for nye kunder, som oprettede en konto på eller efter kl. 12:00 britisk tid den 30. juli 2019.
Foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.* eller mere for at kvalificere dig til et matchet beløb på 100% i væddemålskreditter på op til 1.000 kr.*. Din kvalificerende indbetaling er din største indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*) foretaget 7 dage, før du gjorde krav på tilbuddet.
Du skal gøre krav på dit tilbud inden 30 dage, efter du oprettede din konto.
Det maksimale beløb i væddemålskreditter, der kan fås er 1.000 kr.*. For eksempel, vil en kvalificerende indbetaling på 1.500 kr. være kvalificeret til 1.000 kr. i væddemålskreditter.

Udløsning af dine væddemålskreditter

Dine væddemålskreditter findes på saldoen på din konto og kan ikke udbetales. For at udløse dine væddemålskreditter, skal du placere kvalificerende væddemål med en indsatsværdi som er lig eller højere end værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*), og disse skal afgøres indenfor 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet.
Dine væddemålskreditter vil normalt blive tilgængelige indenfor en time, efter at kravet om et kvalificeret afgjort væddemål blev opfyldt.
Du kan have mere end ét tilgængeligt tilbud for væddemålskreditter på din konto på samme tidspunkt. Kvalificerende afgjorte væddemål bidrager dog kun mod udløsningen af ét af disse tilbud. Du kan vælge, hvilket tilbud der skal være aktivt, i sektionen Min konto.
Alle singlevæddemål, der placeres til odds mindre end 1.20 (1/5) bidrager ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter. Ved flere væddemål skal mindst ét valg have odds 1.20 (1/5) eller højere for at bidrage.
Ved kombination af markeder/kampe, som kun har to eller tre potentielle resultater (f.eks. fodbold Fuldtid - Resultat), hvor du har placeret væddemål på mere end ét potentielt resultat enten som før-kamp eller Liveodds, vil kun udfaldet med din højeste kumulative indsats bidrage mod kravet om afgjorte væddemål (hvis du har placeret den samme højeste kumulative indsats på mere end ét valg for samme kombination af marked/kamp, så vil kun én indsats bidrage mod kravet om afgjorte væddemål). Alle væddemål på andre valg i samme kombination af markeder/kampe, bidrager ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter. Dette vilkår gælder i sammenhæng med andre restriktioner. For eksempel, hvis du har et væddemål på 100 kr. på Man Utd til at slå Chelsea og et væddemål på 150 kr. på Chelsea til at slå Man Utd på markedet Fuldtid - Resultat til odds 1.20 (1/5) eller højere, vil kun indsatsen på Chelsea bidrage mod udløsningen af dine væddemålskreditter (hvis begge væddemål var på 100 kr., så bidrages der med 100 kr. mod udløsningen af dine væddemålskreditter). Hvis du placerer et yderligere væddemål på 100 kr. på Man Utd til at slå Chelsea til odds 1.20 (1/5) eller højere, bidrager den kumulative indsats på 200 kr. til udløsningen af dine væddemålskreditter og ikke indsatsen på 150 kr. på Chelsea.
Væddemål som lukkes helt, placeres på hurtige spil, gaming, annullerede væddemål og Liveoddsvæddemål, der afgøres som push, bidrager ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter. Hvis en indsats er blevet delvist lukket, vil kun den resterende aktive indsats bidrage mod udløsningen af dine væddemålskreditter. Hvor et væddemål er blevet redigeret via funktionen Rediger væddemål, bidrager den oprindelige indsats ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter, og kun den nye indsats på det nye væddemål bidrager.
Hvis du ikke har kvalificerende afgjorte væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*) indenfor 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet, mistes og fjernes dine væddemålskreditter, og tilbuddet lukkes.

Brug af væddemålskreditter

Dine væddemålskreditter kan ikke udbetales. Eventuelle gevinster fra indsatser for væddemålskreditter tilføjes til din udbetalingsbare saldo, men indsatser for væddemålskreditter inkluderes ikke i eventuelle gevinster. For eksempel, vil et væddemål på 100 kr., som placeres til odds 3.00 (2/1), give en gevinst på 300 kr. (200 kr. i gevinster plus en indsats på 100 kr.), hvor en indsats på 100 kr. i væddemålskreditter, som placeres til odds 3.00 (2/1) giver en nettogevinst på 200 kr., da indsatsen på 100 kr. i væddemålskreditter ikke returneres.
Indsatser kan finansieres delvist med dine væddemålskreditter og delvist med din udbetalingsbare saldo; men delen af indsatsen, som består af væddemålskreditter, inkluderes ikke i eventuelle gevinster. For eksempel, et væddemål på 100 kr., som placeres til odds 3.00 (2/1), og finansieres af 50 kr. i væddemålskreditter og 50 kr. i kontanter, giver en nettogevinst på 250 kr. (200 kr. i gevinster plus en kontantindsats på 50 kr.), da indsatsen på 50 kr. i væddemålskreditter ikke returneres. Hvis et væddemål annulleres og har haft muligheden for at vinde (f.eks. i tilfælde af push), vil indsatser med væddemålskreditter ikke blive returneret. Hvis et væddemål annulleres, og ikke har haft muligheden for at vinde (f.eks., hvis et væddemål på Målscorer er placeret på en spiller, som ikke deltager i kampen), vil indsatser med væddemålskreditter blive returneret.
Til formålet for Luk væddemål vil den viste værdi allerede have indsatsen for væddemålskreditterne fratrukket og vil vise den faktiske gevinst, der modtages, hvis væddemålet lukkes.
Dine væddemålskreditter kan ikke:

overføres til Casino, Games, Poker eller Vegas;

anvendes som indsatser på Bank, Betingede væddemål, Omvendt betingede væddemål eller Systemhandicap.
Dine væddemålskreditter mistes og fjernes, hvis din konto er inaktiv i 90 dage i træk. Hvis du foretager en indbetaling, placerer et væddemål på Sport eller deltager i produkterne Casino, Poker, Games eller Vegas vurderes dette som aktivitet på kontoen.
Væddemålskreditter kan anvendes som et kvalificerende væddemål for følgende afgørelsesfunktion:
Afgørelse ved 0-0
Væddemål, der placeres via væddemålskreditter, er ikke kvalificeret til følgende afgørelsesfunktioner:
Akkumulator på fodbold
Akkumulator på tennis
Akkumulator på amerikansk sport
Akkumulator på basketball
3.

500 kr. ekstrabet

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

4.

Op til 500 kr. cashback på første spil

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Dette tilbud gælder kun for nye brugere, der er registreret i Danmark, og gennem det korrekte link. Eksisterende og tidligere brugere hos 888sport.dk er ikke berettiget til dette tilbud.
Efter du er blevet en ny bruger, skal du mindst indbetale 100 kr. ved at bruge kampagnekoden: ”500BACK”, før du er berettigede til denne kampagne.
Brugere vil modtage den tabte indsats i Freebet op til maks. 500 kr., hvis det første kvalificerede bet bliver et tabende bet.
Et kvalificerende bet er en ”real money” indsats på maks. 500 kr., der placeres på hvilket som marked, og som giver odds 1.5 eller derover.
Kun single bets er gældende. Flere bets og kombinations-bets er ikke gældende for denne kampagne.
Bets placeret med en Freebet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende.
Ugyldige og Cashout-bets er ikke gældende for denne kampagne.
En refundering vil kun blive krediteret til en konto, hvis det første kvalificerende bet bliver et tabende bet.
En refundering vil blive krediteret i Freebet til en berettigede konto.
Maksimum refundering ligger på 500 kr., enhver indsats, der overstiger dette beløb, vil ikke modtage en refundering.
En Freebet-refundering, vil blive krediteret til en berettigede konto på dagen efter et bet er blevet afgjort. (Tag hensyn til, at der kan gå op til 72 timer under formildende omstændigheder).
Freebet-kuponer kan ikke benyttes på eachway- eller kombinations-bets.
Freebet-kuponer skal benyttes på én gang. De kan ikke benyttes til at placere en række mindre indsatser.
Brugernes bet-begrænsninger, er også gældende for placeringen af Freebet.
Freebet-kuponer udløber 7 dage efter de er blevet krediteret.
Freebet-indsatser er ikke inkluderet i nogen former for returnering.
Dette tilbud er begrænset til ét per husstand, computer/spilleenhed, IP-adresse og betalingsmiddel etc.
888sports tilbud er beregnet til fritidsspillere, og 888sport.dk kan begrænse brugernes berettigelse til at deltage i enhver kampagne.
888sport kan ændre eller aflyse hvilken som helst kampagne, bonus eller specialtilbud når som helst. Andet end hvor det er nødvendigt for at undgå svindel eller lignende ulovlig adfærd, vil ændringer eller aflysninger ikke ramme dig, hvis du allerede har tilmeldt dig en kampagne, bonus eller specialtilbud, lavet en indbetaling i forventning om bonus eller andre tilbudte fordele eller spillet/modtaget bonus eller specialtilbud inden en sådan ændring eller aflysning.
Dette tilbud er kun tilgængeligt for brugere, der har en konto hos 888sport.dk.
Indbetalingssaldo (defineret som transaktionssaldo under vores udbetalingspolitik) er til enhver tilgængelig for udbetaling. De generelle udbetalingsvilkår gælder. For yderligere information om, hvordan du kan udbetale dine pengemidler fra din konto, kan du læse mere om i vores udbetalingspolitik. og bonusvilkår.
5.

100% bonus - op til 500 kr.

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Regler og vilkår

18+
Kun nye kunder
Min. omsætning: Casino 10x (indbetaling + bonus)
Min. omsætning: Sports 5x, min. odds 1.8, min. 1 linje (indbetaling + bonus)
Min. indbetaling: 100 kr.
Max. indbetaling: 500 kr.
Den højeste indsats, der er tilladt, når du bruger dine bonusmidler i Casinoet, er 8 kr. per spin eller hånd. Overholdes dette ikke, kan du risikere at miste eventuelle gevinster.
Omsætningskravet skal opfyldes, før du kan hæve dine midler.
Dage til at gennemspille din bonus: 60
Gyldige spil bidrager 100% til omsætningskravet. Tjek listen over gyldige spil her
Eksempel (Sport): Indbetal 500 og få 500 kroner i bonus. Du har nu samlet 1.000 kroner at spille for. Du skal omsætte både dit indskud og din bonus 5x, hvilket svarer til 5.000 kroner. Når din bonus er gennemspillet, overføres den til din spillekonto, hvor du frit kan disponere over beløbet.
Eksempel (Casino): Indbetal 500 og få 500 kroner i bonus. Du har nu samlet 1.000 kroner at spille for. Du skal omsætte både dit indskud og din bonus 10x, hvilket svarer til 10.000 kroner. Når din bonus er gennemspillet, overføres den til din spillekonto, hvor du frit kan disponere over beløbet.
Den højeste udbetaling, en spiller kan udbede sig efter at have vundet gevinster med bonusmidler eller freespins (eksklusiv gevinster vundet med indbetalingsbonusser), er 1.000 kr. eller tilsvarende i andre valutaer. Udbedes udbetalinger af beløb højere end dette, vil disse blive fjernet fra din konto
ComeOn! forbeholder sig retten til at fjerne enhver bonus og/eller lukke din konto, hvis du spiller på ikke-gyldige spil, mens du har bonusmidler på din konto
Spilaktivitet kan gennemgås inden hver udbedt udbetaling; Hvis der er mistanke om snyd, uregelmæssige ulovlige mønstre, hedge-odds, lave marginale væddemål, insideroplysninger om match-fixing eller anden svigagtig eller uetisk opførsel i spillernes spilaktivitet, har virksomheden ret til at afvise udbetalinger, konfiskere gevinster og fryse midlerne på kontoer med øjeblikkelig virkning.
Virksomheden forbeholder sig retten til når som helst at annullere bonussen. Hvis bonussen annulleres, fortabes bonusmidler. Eventuelle midler, der er deponeret og bundet til bonuskrav, forbliver på kundens konto og kan benyttes overalt på webstedet.
Selvudelukkelse kan foretages via dine kontoindstillinger. Hvis du ønsker selvudelukkelse fra alle kasinoer og spilprodukter, der tilbydes i danske områder, kan du vælge at registrere dig i ROFUS
Har du behov for råd og støtte? Besøg StopSpillet
6.

Få 100 kr. kontanter

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
- Tilbuddet kan benyttes én gang. Dette tilbud er kun for nye spillere.
- Spilleren skal indbetale min. 100 kr.
- Kun spillerens første indbetaling er kvalificeret mod denne kampagne.
- Spilleren skal indbetale via det unikke indbetalingsvindue, der fås via det unikke indbetalings vindue.
- Spilleren skal spille for 100 kr. på enten live casino, sport eller casino for at modtage 100 kr. i kontanter.
- Det er først placerede væddemål der gælder i forhold til tilbuddet, hvis en ny spiller placerer flere væddemål.
- Spil på sport skal placeres til min. odds 2,00
- Spillerens kvalificerende spil kan placeres før eller efter kampstart. Spilleren modtager automatisk 100 kr. i kontanter når væddemålet er afgjort.
- Tager spilleren imod dette tilbud, kan spilleren ikke bagefter tage et andet velkomsttilbud.
- Hvis en udbetaling bliver forespurgt i løbet af kampagneperioden, og inden de kvalificerende kriterier er opfyldt, så bortfalder tilbuddet.
- Tegn på misbrug af dette tilbud mellem husstande, arbejdspladser, institutioner og lign. vil føre til konfiskation af eventuelle gevinster og øjeblikkelig lukning af konto hos Mr Green.

Generelle vilkår:
- Spillere der er selvudelukket eller lukket pga. risikobetonet spil før eller under kampagnen, vil ikke kunne deltage i denne eller fremtidige kampagner fra Mr Green, også selvom spilleren allerede er begyndt at spille.
- Afsnit 5.3 under generelle vilkår & betingelser er gældende.
- Hvis Mr Green har mistanke om snyd eller uretmæssigt misbrug af vores tilbud og kampagner, forbeholder Mr Green sig retten til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen og/ eller suspendere spillerens konto.
- Indhold på Mr Greens side kan have tekniske, typografiske eller fotografiske fejl og Mr Green kan ændre materialet og kampagnens vilkår samt annullere denne uden forudgående varsel.
- Mr Greens generelle regler og vilkår gælder.

7.

Det kendte casino har også en sportsbook

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

8.

Få 500 kr. freebet

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage et freebet.
Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye kunder registreret fra d. 13/07-2022.
For at modtage dit freebet skal du placere et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr hvor et af dine er på odds 1.80 eller derover, og så snart dette væddemål er afgjort får du automatisk et freebet sat ind på din konto på 500 kr. Gælder alle sportsvæddemål, enten live eller førkamp.
Det er ikke muligt at akkumulere flere væddemål for at opnå en samlet indsats på 500 kr. Det vil sige at hvis du eksempelvis placerer to væddemål til 250 kr stykket, eller fem væddemål til 100 kr stykket, vil disse ikke være gældende for at kunne modtage freebettet.
Freebettet kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse. Der er intet minimumsodds som freebettet skal bruges på.
Gevinster du vinder får fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Systemspil eller væddemål som lukkes tæller ikke med i forhold til at få freebet.
Både tabte og vundne væddemål gælder ift. at modtage freebettet
Freebettet er gyldigt i 60 dage fra aktivering. Hvis freebettet ikke bliver brugt indenfor denne periode vil freebettet blive fjernet
Tilbuddet kan kun bruges ÉN gang per person/konto, familie, husstand, adresse, e-mail-adresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder hvor computere er delt (såsom universitet, bibliotek, arbejdsplads osv.) og kan ikke kombineres med andre tilbud.
Hvis der findes bevis for at et eller flere væddemål er placeret af en kunde eller en gruppe af kunder, hvor der som et resultat af en bonus, risikofrit spil, freebet eller forhøjet oddstilbud, vil være garanteret overskud til en kunde unanset udfaldet, vil Betsson Group uanfægtet af, om det er en enkeltperson eller som en del af en gruppe, indkræve hele beløbet. Betsson Group kan også annullere freebets og risikofrie spil
NordicBets tilbud er udelukkende til kunder, som er fritidsspillere. Det er ikke tilladt for kunder at snyde, samarbejde med andre kunder, deltage i matchfixing, deltage i arbitrage, deltage i risikofrie væddemål eller deltage i matched betting (placering af to væddemål for og imod det samme udfald). Hvis NordicBet får mistanke om sådanne aktiviteter, forbeholder NordicBet sig retten til at kræve, at kunden leverer tilstrækkelig information, som dokumenterer kundens identitet og formål med at deltage i væddemålet, før der sker udbetaling til kunden.
NordicBet.dk forbeholder sig retten til at lukke din konto og konfiskere alle eksisterende midler, hvis der findes bevis for misbrug/svindel.
NordicBet forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang (helt eller delvist) til bonustilbuddet, og i tilfælde af, at en kunde har overtrådt disse vilkår eller andre vilkår, som gælder for dette bonustilbud, at pålægge kunden et rimeligt gebyr til dækning af alle administrationsomkostninger, som NordicBet måtte blive pådraget i håndteringen af denne overtrædelse.
Ved tilfælde af tvivl/twister/uenigheder vil odds/sportbetting-afdelingens afgørelse blive betragtet som værende endegyldig.
NordicBet.dk forbeholder sig retten til at ændre regler, vilkår og betingelser for dette tilbud/kampagne på ethvert givent tidspunkt, og det er kundens eget ansvar at holde øje med evt. ændringer.
NordicBets generelle vilkår og betingelser gælder.
9.

Få 1.000 kr. freebet

Regler og vilkår gælder ▪️ 18+ ▪️ Stopspillet.dk ▪️ Rofus.nu ▪️ Spil med omtanke

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Gå ikke glip af din 500 kr. bonus, her kan du se hvordan du får den:

Registrer dig og indbetal 100 kr. eller mere.
Få din 100% bonus (op til 500 kr.).
Din bonus skal gennemspilles 10 gange til odds 1.70 eller derover.
Eksempel: Du har indbetalt 100 kr. på din konto og fået 100 kr. i bonus. Din bonus skal omsættes 10 gange til min. odds 1.70. 100 kr. x 10 = 1.000 kr. Så snart du har omsat for 1.000 kr., vil du kunne udbetale hvad der er tilbage fra din bonus og indbetaling. Gevinster fra din bonus og indbetaling kan udbetales med det samme.

Betingelser og vilkår

Kampagnen afholdes af GVC Services Limited , registreret i Gibraltar under licens nummer 112454 og med registreret kontor på Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.

Specifikke betingelser og vilkår

Registreringsbonus kampagnen kører fra kl. 00:00 (CET) d. 11.08.2017 til 23:59 (CET) d. 31.12.2020 ("Kampagneperioden").
Alle kunder der opretter sig på www.bwin.dk er berrettiget til at modtage én (1) velkomstbonus. Hver kundekonto og tilhørende CPR nummer kan kun modtage én bonus.
Dette tilbud er ikke tilgængeligt i forbindelse med andre registreringstilbud.
Ved at deltage i denne kampagne, accepterer du disse Specifikke betingelser og vilkår og vores Generelle betingelser og vilkår, som kan læses her.
For at deltage i denne kampagne, skal en kvalificeret spiller (defineret herunder) sætte et gyldigt spil (defineret herunder) i kampagneperioden.
Spillere skal:
være fyldt 18 år og
være ny real money spiller på www.bwin.dk
være bosat i Danmark.
(en “Kvalificeret spiller”)

En gyldig indbetaling er en indbetaling der opfylder følgende krav:
Den skal være det første indbetaling foretaget af en kvalificeret spiler på www.bwin.dk;
Indbetalingen skal foretages af den kvalificerede spiller, inden for 30 dage, efter registreringen på www.bwin.dk;
Indbetalingen kan ikke deles op i flere indbetalinger;
Kunder som indbetaler med PayPal, Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke til denne registreringsbonus.
Indbetalingen skal være på mindst 100 DKK.
(en “Gyldig indbetaling”)
Mekanik

Hvis en kvalificeret spiller foretager en gyldig indbetaling:
En bonus på 100% af den gyldige indbetaling vil blive overført til den kvalificerede spillers konto.
Bonusbeløbet der overføres til den kvalificerede spillers konto er begrænset til 500 DKK.
Betingelser og vilkår for bonusser

Bonustype: Udbetalingsbegrænset, dvs. at bonusbeløbet vil være tilgængeligt til spil, men ikke kan udbetales før kravene er blevet opfyldt (defineret herunder).
Din bonus vil blive vist som et betinget beløb og vil være tilgængeligt i bonussektionen på din bwin-konto, indtil kravene er blevet opfyldt.
Kravene er følgende:
Bonusbeløbet skal satses 10 gange før bonussen og gevinster vundet med den kan udbetales;
Bonussen og indbetalingsbeløbet skal satses på sportsspil med odds 1.70 eller højere;
Bonussen og indbetalingsbeløbet kan også satses på "Byg et Bet" funktionen
Eksempel: Hvis du indbetaler 500 DKK, får du en 500 DKK bonus. Du skal satse 5000 DKK på minimumodds 1.70, før bonussen, indbetalingen og gevinster kan udbetales.

Kun spil om rigtige penge tæller;
FreeBets tæller ikke;
Kravene skal opfyldes inden for 60 dage fra den dato bonussen blev overført til din konto (‘Tidsgrænse’).
Et spil erklæres sat inden for tidsgrænsen, hvis der satses på en event som afvikles inden for tidsgrænsen.
Spil på modsatrettede udfald på samme begivenhed vil ikke tælle mod omsætningskravet og brugeren vil miste sin bonus og eventuelle gevinster vundet ved hjælp af bonussen
Væddemål der lukkes via Cash-Out funktionen vil ikke være gældende for gennemspilningen af bonus.
(“Krav”)

Spilleren mister bonusbeløbet og gevinster vundet med beløbet, hvis kravene ikke opfyldes inden for tidsgrænsen.
Du kan holde øje med dine bonusser i bonussektionen på din konto