NordicBet

NordicBet er en velkendt spiludbyder med fokus på Danmark
Bonus

Få 500 kr. i klassisk velkomstbonus

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage bonussen. Denne bonus er tilgængelig på både mobil og desktop.
Dette tilbud er kun tilgængeligt for kunder registreret efter d. 31 januar kl. 15:30 (CET), 2020.
Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere, som modtager bonussen når de har oprettet sig og omsat for minimum 500 kr. i vores sportbook til odds 1.80 eller højere. Hvis du omsætter på begge sider af et udfald vil dit freebet og eventuelle gevinster blive taget. Et eksempel på dette kan være at spille over/under på samme kamp for at møde omsætningskravet.
Der er ikke noget mindste indskud, men omsætningen på 500 kr. skal mødes før dit 500 kr. freebet udbetales. Du skal have omsat for 500 kr. indenfor de første 60 dage efter oprettelse. Beløbet der modtages i freebet er 500 kr.
I tilfælde af gevinst på dit freebet udbetales gevinsten uden omsætningskrav direkte til din NordicBet konto. Indsatsen for freebettet udbetales ikke.
Dit freebet kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse.
Tilbuddet kan kun bruges ÉN gang per person/konto, familie, husstand, adresse, e-mail-adresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder hvor computere er delt (såsom universitet, bibliotek, arbejdsplads osv.) og kan ikke kombineres med andre tilbud.
Hvis der findes bevis for at et eller flere væddemål er placeret af en kunde eller en gruppe af kunder, hvor der som et resultat af en bonus, risikofrit spil, freebet eller forhøjet oddstilbud, vil være garanteret overskud til en kunde unanset udfaldet, vil Betsson Group uanfægtet af, om det er en enkeltperson eller som en del af en gruppe, indkræve hele beløbet. Betsson Group kan også annullere freebets og risikofrie spil
NordicBets tilbud er udelukkende til kunder, som er fritidsspillere. Det er ikke tilladt for kunder at snyde, samarbejde med andre kunder, deltage i matchfixing, deltage i arbitrage, deltage i risikofrie væddemål eller deltage i matched betting (placering af to væddemål for og imod det samme udfald). Hvis NordicBet får mistanke om sådanne aktiviteter, forbeholder NordicBet sig retten til at kræve, at kunden leverer tilstrækkelig information, som dokumenterer kundens identitet og formål med at deltage i væddemålet, før der sker udbetaling til kunden.
NordicBet.dk forbeholder sig retten til at lukke din konto og konfiskere alle eksisterende midler, hvis der findes bevis for misbrug/svindel.
NordicBet forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang (helt eller delvist) til bonustilbuddet, og i tilfælde af, at en kunde har overtrådt disse vilkår eller andre vilkår, som gælder for dette bonustilbud, at pålægge kunden et rimeligt gebyr til dækning af alle administrationsomkostninger, som NordicBet måtte blive pådraget i håndteringen af denne overtrædelse.
Ved tilfælde af tvivl / tvister / uenigheder vil odds/sportbetting-afdelingens afgørelse blive betragtet som værende endegyldig.
NordicBet.dk forbeholder sig retten til at ændre regler, vilkår og betingelser for dette tilbud/kampagne på ethvert givent tidspunkt, og det er kundens eget ansvar at holde øje med evt. ændringer.
NordicBets generelle vilkår og betingelser gælder.
OPSUMMERING
  • Velkomstbonus: Ganske fint tilbud om et freebet
  • Live streaming: Live streaming af flere populære internationale ligaer
  • Mobil app: Lækker opdateret version til iOS og Android
  • Dansk spiludbyder: Masser af fokus på dansk fodbold
  • Odds: Kæmpestort udvalg af odds

Introduktion til NordicBet

NordicBet er en velkendt spiludbyder på det danske marked. Den skandinaviske spiludbyder har været tilstede på det danske marked siden 2005, og efter liberaliseringen har selskabet været en fast bestanddel af operatører med dansk licens. NordicBet er en del af iGaming-selskabet Betsson Group, som også står bag brands som Betsafe, Betsson og Casino.dk. I dag har kun sidstnævnte brand og NordicBet dansk licens udsted af Spillemyndigheden.

NordicBet har promoveret sig stærkt på det danske marked i mange år. Pt. er selskabet hovedsponsor for 1. division-turneringen i fodbold, også kendt som NordicBet Ligaen. Derudover har man ambassadøraftaler med landsholdsanfører Simon Kjær og den tidligere bokser og folkehelt Mikkel Kessler. Sponsoraftalen med Simon Kjær har givet DBU flere hovedbrud, da Danske Spil jo er sponsor for landsholdet. I dag har spiludbyderen ikke nogen kendte ansigter som “endorsere”, da det strider imod Spillebranchens code of conduct.

Spiludbyderen med de norske rødder holder til på Malta og i Stockholm. Derudover har selskabet også op til flere kontorer i Østeuropa. Moderselskabet Betsson Group er listet på Nasdaq-børsen i Stockholm.

Den skandinaviske spiludbyder tilbyder en flot og opdateret hjemmeside
NordicBet byder på et varieret udvalg af odds

Stort fokus på Danmark og Skandinavien

Det giver lidt sig selv. Navnet NordicBet indikerer naturligvis, at man satser benhårdt på de nordiske lande. NordicBet har i mange år været garant for at være en meget lokal spiludbyder, og i Danmark er vi vant til at få serveret et ganske dansk produkt. Historisk set slog man sig op på odds på fodboldkampe fra de meget lave rækker – dvs. serie-fodbold. Spiludbyderen havde i sin spæde opstart stort set ingen grænser for hvor langt ned i rækkerne man var villige til at gå. I dag er fokus dog på de lidt højere rangerende ligaer – en strategi der bl.a. udmønter sig i, at spiludbyderen er sponsor for den næstbedste række i dansk fodbold (1. division); NordicBet Liga’en.

I modsætning til flere af konkurrenterne er det tydeligt, at NordicBet stadig synes, at en “lokal” tilgang er vejen frem. Danske ambassadører, sponsorat af profileret dansk fodboldliga og et produkt, som emmer af danske odds og kampagner med et lokalt twist, er blot nogle af de vigtigste elementer. Er du til en spiludbyder, som tager danske spillere seriøst, så er NordicBet bestemt et godt bud.

Stort og varieret udbud af odds

NordicBet leverer et flot udvalg af odds. På en typisk Superliga-kamp finder du mere end 130 forskellige væddemålsvarianter, så der burde være noget for enhver smag. I den danske NordicBet Liga finder du også et imponerende udvalg af odds. Intet mindre end 130 forskellige væddemål til hver kamp kan du opleve i spiludbyderens “egen” række. Er du til dansk ishockey og håndbold finder du også et varieret udbud af odds. På Metal Ligaen i ishockey finder du f.eks. 40 forskellige bets på hver kamp, og det er bestemt i den bedre ende af skalaen. Ishockey har generelt høj prioritet, og spiludbyderen har f.eks. haft flere profilerede sponsorater i Sverige.

Vintersport har historisk set altid været stærkt dækket hos den skandinaviske spiludbyder. Det giver sig selv, at når man henvender sig til lande som f.eks. Norge, Sverige og Finland, så er der ingen vej udenom de populære vintersportsgrene. Det er de færreste danskere, som forstår sig så godt på vintersport, at vi har en “edge”, men det er nu alligevel rart at have muligheden for at spille på det. Langrend, skiskydning og alpin skisport er nogle af de mest populære vintersportsgrene.

Esport er en sportsgren, som har oplevet en gigantisk stigning i popularitet over de seneste år. Derfor er det ikke overraskende, at du kan spille på ganske meget eSport. Bl.a. de mest populære spil finder du Counter Strike, Overwatch, League of Legends, Dota 2, FIFA og Starcraft 2. Du kan i øvrigt krydre dine eSport væddemål med live betting og live streaming.

Slutteligt er det også værd at nævne, at spiludbyderen ofte har en masse special-væddemål på programmet. Det er ikke kun TV-programmer som Vild med dans, Den store bagedyst og X Factor, men også politiske spil som Folketingsvalg, Kanslervalg i Tyskland og Præsidentvalget i USA. De årlige film- og musik-shows er også på programmet; Oscar, Emmy, BAFTA og Grammy. Du kan naturligvis også altid spille på Hendes Majestæt Dronningens nytårstale og royale fødsler (køn, dato osv.).

Er du til de mere underfundige bets, kan du også spille på hvem der skal spille den næste James Bond, Superman og Spider-Man. Fra tid til anden finder du disse væddemål, som mest af alt kan kategoriseres som PR bets.

Ny og velfungerende hjemmeside

Hjemmesiden har fået en del make-overs de seneste år, og det var også tiltrængt. De tidligere versioner var aldrig helt på linje med konkurrenternes. I dag fremstår spiludbyderens hjemmeside ganske moderne og velfungerende. Med så stort udvalg af odds, er der er en naturlig fokus på navigationen og brugervenligheden. NordicBet har en ganske fin søgefunktion, så du kan altid finde netop det spil som har din interesse.

På forsiden bliver du præsenteret for de mest populære events i Danmark, og det er fint at du mødes af odds på Superligaen og det danske landshold og ikke en basketball-kamp fra Peru. Der er tænkt over tingene, og i sidste ende bør det spare dig for tid.

Overordnet set er vi ganske tilfredse med hjemmesiden. Tidligere var der en del brug af flash på siden, som sløvede den en del, men det er der nu rådet bod på. Når vi snakker forbedringer, er det også dejligt at se, at kontohistorikken har fået et facelift. Det er nu ganske velfungerende.

Lækker NordicBet mobil app

På samme måde som hjemmesiden, har de mobile apps også fået en række make-overs, så der er også sket en masse forbedringer her. I dag har NordicBet en ganske fin mobil løsning. Mere end 50% af omsætningen hos en typisk spiludbyder sættes via en mobil enhed, så selvfølgelig skal så vigtig en del af kerneforretningen have topprioritet. Du kan vælge at benytte spiludbyderens apps til enten iOS eller Android. Ja, du kan også “go old-school” og spille igennem browseren på din mobil, men så får du ikke den fulde oplevelse.

Vi er pænt begejstrede over den seneste version af app’en. Den spiller rigtigt flot, og nu er NordicBet næsten på omgangshøjde med de bedste konkurrenter på mobil-fronten; Bwin, Unibet og Bet365. Der er også kommet lækre features som FaceID og MobilePay, så der er sket noget indenfor brugervenligheden.

Livebetting-sektionen og live streamingen er lækkert koblet sammen i en ganske fin løsning. Du får følelsen af at spille LIVE, og det er vigtigt, at man ikke hele tiden skal rode frem og tilbage mellem features på mobilen.

Konto- og spilhistorikken fungerer fint, og du har nu et særdeles fint overblik over de seneste transaktioner.

NordicBet byder på masser af live betting

I tråd med at live betting står for en større og større del af omsætningen – hos de fleste spiludbydere langt over 50% – er der naturligvis kommet fokus på den del hos den nordiske spiludbyder. NordicBet tilbyder i dag et live betting-produkt helt på linje med konkurrenterne, og du får svært ved at finde nogle større forskelle på det nuværende produkt og det du f.eks. oplever hos en Kambi-sportsbook (Unibet, LeoVegas Sport, Mr Green Sport og 888 Sport).

Hver eneste dag, døgnet rundt, kan du live bette på hundredvis af kampe, og der mangler bestemt ikke noget på den front. Du kan naturligvis spille på alt fra 2. divisions-fodbold til Champions League og de store internationale ligaer. Der er med andre ord mulighed for et livespil på revl og krat indenfor sportens verden.

Live betting-konsollen har et fint design, og nogle gode kontrastfarver til den overvejende blå platform sørger for at du nemt kan se vigtig info som f.eks. stilling, live streaming og mulighed for cashout.

NordicBet byder på masser af live streaming - bl.a. tennis
Hos NordicBet kan se masser af live streaming af bl.a. eSport

Live streaming af flere populære ligaer og sportsgrene

NordicBet er naturligvis hoppet med på live streaming-vognen. Du kan streame europæisk topfodbold fra den italienske Serie A, den spanske La Liga og tyske Bundesliga så længe du har penge på kontoen. Du finder et bredt udvalg af diverse ligaer og turneringer – bl.a. tysk pokalfodbold (DFB Pokal), Jupiler League fra Belgien, Champions League kvalifikationen (visse indledende runder), Ligue 1 fra Frankrig og den japanske J. League.

Er du mere til amerikansk sport, kan du glæde dig over, at spiludbyderen live streamer samtlige kampe fra verdens bedste basketball-liga NBA. Udvalget af live streaming er lige den tand mindre end hos Unibet og Bet365, men det ser ud til at vi fremover kan streame ganske mange spændende ligaer hos NordicBet. Bl.a. har spiludbyderen helt eksklusivt live streamet samtlige kampe fra den bedste hjemlige række i ishockey; Metal Ligaen. Det er et overdrevent fedt tiltag, som vi letter på hatten over. Det er vigtigt at spiludbyderne finder sine egne nicher, og det har NordicBet i den grad gjort her.

Ved at klikke på streaming-ikonet i live betting-konsollen, kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over hvilke kampe og events, som “er live”.

Flot udvalg af kampagner hos NordicBet

NordicBet har altid været garant for et flot og varieret udvalg af kampagner. Ud over den traditionelle velkomstbonus, kan bl.a. drage nytte af freebets, odds boosts, lodtrækninger og flere egne “opfindelser”. Blandt de egne opfindelser finder vi bl.a. tilbuddet om “Tidlig udbetaling”.

Tidlig udbetaling skal du ikke blande med spiludbyderens budskab om at de udbetaler hurtigt til din bankkonto. Det er to vidt forskellige funktioner. Hvis det hold du har spillet på (pre-match), kommer foran med to mål, på et hvilket som helst tidspunkt i kampen, udbetales din gevinst, uanset hvordan kampen ender. Se, det er da et flot tilbud! “Tidlig udbetaling”-kampagnen inkluderer følgende ligaer: Champions League (Gruppespil og frem), Europa League (Gruppespil og frem), Superligaen, Premier League, La Liga, 1. Bundesliga, Eliteserien (Norge), Veikkausliiga (Finland) og Primera Division (Peru). Hold øje med kampagneoversigten, da kampagner jo kommer og går.

NordicBet er en must-try spiludbyder

NordicBet er et rigtigt godt supplement til din betting-portfolio. Spiludbyderen har stor fokus på Skandinavien, og det betyder, at du kan opleve et produkt med et lokalt twist. Oddsene er ikke de samme som du får serveret hos Kambi-platformen (Unibet, 888 Sport og LeoVegas Sport), og overordnet set, er det forfriskende, at en spiludbyder har satset hele molevitten på egen løsning.

Efter at NordicBet har fået opgraderet både hjemmeside og mobile apps til tidsvarende versioner, er der ikke længere nogen grund til ikke at prøve lykken hos denne spiludbyder. Den nærmer sig med hastige skridt “toppen af poppen”. Og nåh ja, er du til kampagner, så er der altid lidt ekstra guf at hente. Vi kan på det varmeste anbefale den skandinaviske sportsbook, som er tilbage i det gode selskab.

NordicBet er en velkendt spiludbyder med fokus på Danmark

Få 500 kr. i klassisk velkomstbonus

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage bonussen. Denne bonus er tilgængelig på både mobil og desktop.
Dette tilbud er kun tilgængeligt for kunder registreret efter d. 31 januar kl. 15:30 (CET), 2020.
Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere, som modtager bonussen når de har oprettet sig og omsat for minimum 500 kr. i vores sportbook til odds 1.80 eller højere. Hvis du omsætter på begge sider af et udfald vil dit freebet og eventuelle gevinster blive taget. Et eksempel på dette kan være at spille over/under på samme kamp for at møde omsætningskravet.
Der er ikke noget mindste indskud, men omsætningen på 500 kr. skal mødes før dit 500 kr. freebet udbetales. Du skal have omsat for 500 kr. indenfor de første 60 dage efter oprettelse. Beløbet der modtages i freebet er 500 kr.
I tilfælde af gevinst på dit freebet udbetales gevinsten uden omsætningskrav direkte til din NordicBet konto. Indsatsen for freebettet udbetales ikke.
Dit freebet kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse.
Tilbuddet kan kun bruges ÉN gang per person/konto, familie, husstand, adresse, e-mail-adresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder hvor computere er delt (såsom universitet, bibliotek, arbejdsplads osv.) og kan ikke kombineres med andre tilbud.
Hvis der findes bevis for at et eller flere væddemål er placeret af en kunde eller en gruppe af kunder, hvor der som et resultat af en bonus, risikofrit spil, freebet eller forhøjet oddstilbud, vil være garanteret overskud til en kunde unanset udfaldet, vil Betsson Group uanfægtet af, om det er en enkeltperson eller som en del af en gruppe, indkræve hele beløbet. Betsson Group kan også annullere freebets og risikofrie spil
NordicBets tilbud er udelukkende til kunder, som er fritidsspillere. Det er ikke tilladt for kunder at snyde, samarbejde med andre kunder, deltage i matchfixing, deltage i arbitrage, deltage i risikofrie væddemål eller deltage i matched betting (placering af to væddemål for og imod det samme udfald). Hvis NordicBet får mistanke om sådanne aktiviteter, forbeholder NordicBet sig retten til at kræve, at kunden leverer tilstrækkelig information, som dokumenterer kundens identitet og formål med at deltage i væddemålet, før der sker udbetaling til kunden.
NordicBet.dk forbeholder sig retten til at lukke din konto og konfiskere alle eksisterende midler, hvis der findes bevis for misbrug/svindel.
NordicBet forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang (helt eller delvist) til bonustilbuddet, og i tilfælde af, at en kunde har overtrådt disse vilkår eller andre vilkår, som gælder for dette bonustilbud, at pålægge kunden et rimeligt gebyr til dækning af alle administrationsomkostninger, som NordicBet måtte blive pådraget i håndteringen af denne overtrædelse.
Ved tilfælde af tvivl / tvister / uenigheder vil odds/sportbetting-afdelingens afgørelse blive betragtet som værende endegyldig.
NordicBet.dk forbeholder sig retten til at ændre regler, vilkår og betingelser for dette tilbud/kampagne på ethvert givent tidspunkt, og det er kundens eget ansvar at holde øje med evt. ændringer.
NordicBets generelle vilkår og betingelser gælder.