Se ishockey live hos spiludbyderne

Se ishockey live hos spiludbyderne
Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

Se ishockey live! Så godt lyder tilbuddet fra flere spiludbydere, som er på banen med ishockey live streaming. Du kan i denne artikel læse alt om hvordan du kan følge dine helte på isen fra første parket. Det eneste det kræver, er en spilkonto med penge på hos en af spiludbyderne.

Sådan ser du masser af ishockey live

Det er ganske nemt og hurtigt at få adgang til ishockey live streaming hos spiludbyderne. 🏒 Det tager således kun en håndfuld minutter og du er klar til ishockey ad libitum. Følg blot nedenstående trin.

  1. Opret en spilkonto hos en af nedenstående spiludbydere

    For at kunne streame ishockey live skal du have en spilkonto hos en af nedenstående spiludbydere. Klik blot på den grønne knap, og opret en konto.

  2. Indsæt penge på din spilkonto

    Spiludbyderne kræver at der er penge på din spilkonto, før du kan se ishockey live streaming. Alternativt skal du have sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

  3. SÅDAN! Du har nu adgang til masser af ishockey live streaming

    Det er ikke sværere end det. Du kan nu live streame markedets største udvalg af ishockey live på din foretrukne device.


Sådan ser du ishockey live hos Bet365

Verdens største sportsbook er naturligvis også klar med masser af hockey-action. Bet365 er en af de tre største spiludbydere på det danske marked, og det er der en masse gode grunde til. Udvalget af live streaming og der tilhørende live betting er blot én af dem.

Hos Bet365 skal du også op med muldvarpeskindet for at kunne streame ishockey. Du slipper afsted med minimum 50 kr., så det er jo ikke alverden.

1: Opret en spilkonto hos Bet365
Se ishockey live hos Bet365
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Bet365 byder på masser af ishockey live streaming
3: Du kan nu live streame ishockey
Se ishockey fra bl.a. Sverige, Tyskland og Rusland hos Bet365


Sådan ser du ishockey live hos Unibet

Spiludbyderen Unibet er klar med markedets største udvalg af ishockey live streaming. Du kan bl.a. live streame de tre bedste ligaer i Europa; DEL, KHL og SHL.

Du skal blot oprette en spilkonto hos Unibet og indbetal minimum 40 kr. og så har du adgang til alskens ishockey. Du kan indbetale via både MobilePay og Apple Pay, så den del er hurtigt overstået.

1: Opret spilkonto hos Unibet
Se ishockey live hos Unibet
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Unibet byder på ishockey live streaming
3: BUM – du kan nu streame hockey
Se masser af ishockey hos den populære spiludbyder


Hvilke ligaer kan man live streame?

Spiludbyderne har et ganske solidt udvalg af de bedste ishockey-ligaer i verden. Det skal dog siges at to af de mest interessante ishockeyligaer – set med danske briller – ikke kan live streames hos spiludbyderne. Det drejer sig naturligvis om den hjemlige Metal Ligaen / Superisligaen og NHL. Rettighederne til de to eksklusive ligaer sidder TV2 og Nordic Entertainment Group (tidligere kendt som Viasat) solidt på.

Spiludbyderne har tre knaldstærke ligaer på programmet som vi gerne vil slå et slag for. Det drejer sig om den svenske SHL, den russiske/østeuropæiske KHL og den tyske DEL.

Metal Ligaen

Du kan live streame den danske Metal Ligaen hos spiludbyderen Bet365. Det er naturligvis lidt et scoop for den britiske spiludbyder, at kunne præsentere den bedste danske række i ishockey. Du kan dermed følge Herning Bluefox, Aalborg Pirates, Odense Bulldogs, Frederikshavn White Hawks og alle de andre hold i den hjemlige liga.

Svenska hockeyligan (SHL)

Den svenske ishockeyliga har altid haft stor bevågenhed herhjemme, og det skyldes ikke mindst de mange danske spillere i ligaen. Der spiller altid mindst en håndfuld danskere i den bedste række i Sverige, og for danske ishockey-fans kan det være rart at følge de danske landsholdsprofiler fra nærmeste hold.

14 hold kæmper om Le Mat-pokalen på den anden side af Øresund, og du er garanteret topklasse ishockey. Ligaen regnes for at være en af de fem stærkeste ligaer i verden, og er notorisk kendt som ligaen der fostrer et hav af NHL-spillere.

Kontinentale Hockey-Liga (KHL)

Kontinentale Hockey-Liga er en international ishockeyliga med hold fra flere lande. I skrivende stunde finder du primært en overvejende del af af hold fra Rusland samt enkelte hold fra Letland, Finland, Hviderusland, Kina og Kasakhstan. KHL-ligaen regnes for at være verdens næstbedste liga efter NHL, og hvis man ser på holdene og deres profiler, så er der ingen tvivl. Det er en knaldstærk liga, som kompliceres af de store afstande.

23 hold kæmper om det prestigefulde Gagarin-trofæ, og historisk set er der gode chancer for at et russisk hold vinder. Det er i hvert fald sket de 11 gange som turneringen indtil videre er blevet afholdt.

Deutsche Eishockey Liga (DEL)

Den tyske DEL-liga er vokset i popularitet de sidste mange år. Både hjemme i Tyskland, men også blandt danske hockey-fans. Ligaen har formået at kopiere mange af elementerne fra den tyske Bundesliga i fodbold og håndbold, og således er ligaen ganske velbesøgt på lægterne.

De senere år har flere danske profiler vendt snuden sydpå, når udlandet har lokket med større udfordringer og en markant større lønscheck. I dag skal man ikke tage for givet, at en dansk ishockeyprofil automatisk vælger den svenske liga fremfor den tyske. DEL-ligaen byder på flotte arenaer, masser af tilskuere og naturligvis god ishockey. Og nåh ja, en god portion hockey-hår!

Ishockey live – Spørgsmål og svar

Hvilken spiludbyder er bedst på ishockey live streaming?

De to med afstand bedste spiludbyder ift. ishockey live streaming er Unibet og Bet365.

Hvad koster det at live streame ishockey?

Det koster ingenting, men du skal dog have en spilkonto med penge på. Alternativt skal du have spillet et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Det er et krav fra rettighedshaverne.

Hvilke devices kan jeg streame på?

Du kan live streame på mobil, tablet og dekstop. Det er helt op til dig hvilken platform du ønsker at streame på. Du kan tilmed streame i enhver browser.

Skal jeg downloade en app for at kunne live streame?

Nej, det behøver du ikke. Vi anbefaler dog at du downloader en app, da det giver dig bedre og flere funktioner end hvis du benytter browser-versionen.

Hvor kan jeg live streame NHL?

Du kan live streame NHL hos nogle spiludbydere med dansk licens. Spiludbyderne Bet365 og Unibet byder på live streaming af alle kampe fra den nordamerikanske liga.

Kan jeg se den danske Metal Ligaen på nettet?

Du kan live streame den bedste hjemlige liga – Metal Ligaen – hos spiludbyderen Bet365. De er i skrivende stund den eneste spiludbyder, som kan bryste sig af at kunne vise dansk ishockey.

Hvordan er kvaliteten?

Den er ganske fornem – 100% på højde med anden streaming på nettet.

Er det lovligt at live streame via spiludbyderne?

Ja, det er naturligvis 100% lovligt at live streame via spiludbyderne. De har indkøbt streaming-rettighederne i dyre domme.

Er der forsinkelse på live stream’et?

Ja, der er en forsinkelse på dit live stream. Specielt på kampene fra den østlige del af Rusland kan godt kræve nogle ekstra sekunder. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge live streamet til live betting.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

Relevant news