Odds råd – 15 bedste råd til at vælge bookmaker og få succes

Odds råd – 15 bedste råd til at vælge bookmaker og få success
Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

Vi har sammenfattet 15 odds råd, som vi mener er vigtige i bestræbelserne på at blive en bedre spiller. Rådene henvender sig til både nybegyndere og erfarne spillere.

1: Bedste odds råd – Vælg din bookmaker med omhu

Der er ingen grund til at vælge en bookie der ikke dækker dine behov. Din bookie skal tilbyde dig de spil og markeder du kan vinde på. Flere store udenlandske bookies tilbyder eksempelvis ikke spil på danske sportsgrene. Er det disse sportsgrene du ved noget om, skal du naturligvis gå uden om dem. Bookien skal også tilbyde en god kundesupport og en brugervenlig hjemmeside – specielt hvis du er ny i gamet. Der er selvfølgelig også brodne kar i bookie branchen, så undgå at smide penge efter uærlige firmaer. Alle spilleudbydere listet på Bookies.dk er professionelt drevet og vi kan på det kraftigste anbefale alle på listen.

2: Spil hos flere udbydere

Vælger du at spille hos flere udbydere vil du i længden opnå højere odds. Der er ingen grund til at spille et dårligt odds blot fordi det nu engang er det din udbyder tilbyder. Vælger du en betting exchange og et par bookies er du godt på vej.

3: Hold regnskab

Det er vigtigt at holde regnskab fordi man nu engang kun kommer videre ved at lære af ens fejl. Finder du eksempelvis ud af, at du ikke har forstand på tennis og gang på gang taber, så lad være med at spille på det. De fleste gamblere har en meget selektiv hukommelse og husker ikke specielt godt hvad de er gode og dårlige til. Et regnskab hjælper en til at lokalisere ens styrker og svagheder.

4: Forstå værdibegrebet

At spille handler ikke blot om at finde vindere. I længden gælder det om at finde værdi i forhold til de udbudte odds. Der er eksempelvis ikke meget ide i konsekvent at spille lave odds hvis værdien i forhold til oddset er ikke-eksisterende. Læs vores artikel om værdispil her.

5: Disciplin kræves

Disciplin er måske den vigtigste faktor i gambling. Uden disciplin vil alle tabe – uanset hvor god man er til at finde vindere. Disciplin er det der gør at man ikke går på tilt og spiller uhensigtsmæssigt i forhold til objektudvælgelse, odds, indsatser, frekvens af satte spil, bank roll osv.

6: Money management

Money management er en del af disciplinbegrebet og måske et at vores bedste odds råd. Money management beskæftiger sig med strategier vedr. indsatser i forhold til ens bank roll. Læs vores artikel om money management. Husk at dårlig money management skaber flere tabende spillere end dårlige spil.

7: Vær velinformeret

Sæt dig ind i tingene før du sætter penge på det. Viden om det konkrete spil kan opnås på mange forskellige måder. Nettet er fremragende til informationssøgning og ens chancer for at vinde stiger betragteligt med en solid viden omkring spillet. Skaf dig et netværk af spillere med viden og erfaring. Viden er i sidste ende lig forbedrede odds.

8: Spil ikke for mere end du har råd til at tabe

At spille for mere end man har råd til er den sikre vej til fattiggården. Du kan naturligvis ikke spille på kredit hos en bookie, men det afholder ikke folk fra ofte at spille over evne.

9: Opret konto hos en e-wallet

En e-wallet er en elektronisk bank som forestår transaktionerne mellem dig og din spilleudbyder. Der er mange gode grunde til at benytte en e-wallet i stedet for de gængse kreditkort. De primære fordele er lavere gebyrudgifter, bedre indskudsbonuser og hurtigere betalinger. De to mest benyttede e-wallets er Neteller og Moneybookers, hvoraf Neteller er den dominerende aktør. Over 90% af samtlige bookies, casinos og poker rooms benytter Neteller som transaktionsmiddel, og vi kan klart anbefale, at man før eller siden opretter en konto. Vi har lavet en lille guide omkring fire af de store betalingsmidler: Neteller, Moneybookers, PayPal og Skrill.

10: Hav tålmodighed

En håndfuld spil gør dig ikke til ekspert. Det er de færreste spillere der vinder som nybegyndere og derfor bør man give sig selv en reel chance for at lære at blive “god til faget”. Det er en god ide at holde indsatserne nede mens man er “rookie”. Med den nødvendige erfaring og viden som ballast kan man derefter sigte efter større mål.

11: Tag dine tab

Tab er uundgåelige. Det gælder blot om at minimere antallet og forsøge at lære af disse. Et tab kan ikke altid defineres som et tab, hvis du lærer af selv samme fejltagelse. Det kan vise sig at du senere undgår den samme fejl og derved er tabet lige pludselig blot en udgift.

12: Vær kreativ

Opsøg nye markeder og måder at spille på. Prøv en betting exchange som tilbyder et hav af nye markeder og nye spilleformer. Forsøg så vidt muligt at udvikle dig som spiller. Spil stadig kun på det du ved noget om, men lad dig ikke stå i stampe.

13: Spil singler

Det er måske ikke den skinbarlige sandhed at man kun skal spille singler, men langt hen ad vejen er det en meget god rettesnor. Lige netop single-spil er det som bookierne frygter allermest. Husk på at tilbagebetalingsprocenten styrtdykker når man akkumulerer flere odds.

14: Tænk klart

Pauser kan bruges til at undgå at man kører sur i det. Har man haft en losing streak kan det være sundt med en pause for at komme væk fra det hele. Tab påvirker de fleste mennesker og vil man “back on track” skal man tænke klart. Spiller man konstant risikerer man også at pengene blot bliver nogle små tal på en skærm.. Det er ofte en god ide, at spørge sig selv om man ville sætte det selv samme spil hvis man stod med kontanterne i hånden. På samme måde skal man lade være at “forfølge tab” – altså at spille for at vinde det tabte tilbage. Et spil skal altid ses isoleret set!

15: Odds råd: Vær kritisk

Stol ikke blindt på såkaldte eksperter. Lad dig inspirere af eksperttips, spilleforslag i fora og insidertips, men vær kritisk overfor tippet. Det skal altid være dig selv der synes at objektet er spilbart. I længden vinder du ikke ved blot at følge andre og du udvikler dig heller ikke som spiller.

Vi håber at have inspireret dig med vores top 15 oddsråd. Hvis du tager dig tid til at tænke over disse, så burde du være godt klædt på til profit.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

Relevant news