Betfair

Betfair tilbyder også et fremragende bookmaker-produkt
Bonus

Få et 100 kr. freebet

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Kan jeg deltage i kampagnen?

Din konto skal registreres i Danmark.
Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig Betfair med promokoden ZSKW02.
Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver.
Hvis du deltager i kampagnen ved hjælp af en dobbeltkonto, eller hvis du bruger mere end én konto til at deltage, forbeholder vi os retten til at tilbageholde din bonus og eventuelle gevinster optjent på din dobbeltkonto.
Kun indbetalinger, der foretages med kort eller Paypal, vil kvalificere dig til kampagnen og udløse en bonus.


Hvad skal jeg gøre for at få min bonus?

Opret en Betfair-konto med promokoden ZSKW02.
Tilmeld dig derefter kampagnen - dette kan du gøre på en af følgende måder:
1. Når du har oprettet din konto, bliver du automatisk videreført til kampagnesiden. Her skal du blot klikke på Aktiver bonus for at tilmelde dig.
2. Hvis du ikke automatisk bliver videreført til kampagnesiden, eller hvis du gerne vil kunne læse mere eller tilmelde dig på et senere tidspunkt, er det let at finde kampagnesiden: du skal blot klikke på "Kampagner" øverst i den sorte bar på Betfairs hjemmeside. Her vil kampagnen dukke op under navnet "100% bonus op til 1.000 kr." Klik dig ind på kampagnen og tryk på Aktiver bonus for at tilmelde dig.
Vælg hvor meget du selv vil overføre til kampagnen. Du kan overføre et valgfrit beløb mellem 100 kr. og 1.000 kr. Det er dette beløb, din 100% bonus vil blive beregnet ud fra.
Umiddelbart efter du har tilmeldt dig og overført et beløb til kampagnen, modtager du din 100% bonus. Når du modtager din bonus, bliver denne og din egen overførsel automatisk flyttet til din bonuskonto, og du er klar til at komme i gang med at spille.
Du kan til enhver tid gå tilbage under "Kampagner" og læse om kampagnen eller tjekke din bonusværdi ved at klikke på din kontosaldo i øverste højre hjørne på Betfairs hjemmeside.


Hvordan modtager jeg mine gevinster?

For at modtage gevinster fra din overførsel og bonus ind på din hovedkonto, skal du gennemspille det samlede beløb 8 gange. Du har 90 dage, efter bonussen er blevet aktiveret, til at fuldende gennemspilningen.
Eksempel: Hvis du indbetaler 100 DKK, modtager du en bonus på 100 DKK. Den samlede værdi på 200 DKK skal satses på Sportsbook 8 gange. Dette betyder du skal omsætte for 1600 DKK for at gennemspille bonussen x8 (200 x 8 = 1600), før der kan foretages en udbetalling.
Det er nemt at komme i gang med gennemspilningen: du skal blot spille på Sportsbook. Alle spil, der har min. odds 1.95 tæller med til din gennemspilning. Du kan spille både single- og multispil og på alle sportsgrene.
Spil placeret på Spillebørsen eller til mindre end odds 1.95 vil ikke tælle med til gennemspilningen. Hvis du placerer et multispil, skal mindst et af dine valg være til min. odds 1.95.
Så længe du har en bonus stående på din bonuskonto, vil alle spil, der opfylder kampagnekravene, automatisk blive betalt for med din bonus.
Hvis du spiller på det samme marked på den samme kamp eller begivenhed, vil det kun være dit første placerede spil, der tæller med til gennemspilningen.
Du modtager gevinster og bonus direkte ind på din hovedkonto, når alle dine kvalificerende spil er afgjort, og du har fuldendt gennemspilningskravet. Du har herefter fuld rådighed over dine gevinster og bonus.


Er der andet, jeg bør huske på?

Alle dine kvalificerende spil skal afgøres inden, din bonus udløber, for at tælle med til gennemspilningskravet.
Din bonus er gyldig i 90 dage. Hvis du ikke har fuldendt gennemspilningskravet inden for 90 dage efter aktivering af din bonus, vil det ikke være muligt for dig at få din overførte beløb, bonus eller gevinster overført til din hovedkonto.
Hvis du ikke fuldender gennemspilningskravet inden for 90 dage, vil det tilbageværende beløb gå tabt.
Hvis du vælger at melde dig ud af kampagnen, inden du har fuldendt gennemspilningskravet, vil du stadig modtage det tilbageværende beløb, du selv overførte, tilbage på din hovedkonto. Bemærk venligst at eftersom det er det beløb, du selv overførte til kampagnen, der benyttes til gennemspilningen først, kan vi ikke garantere, at du modtager det fulde beløb tilbage, hvis du melder dig ud af kampagnen, efter du allerede har placeret spil.
Du kan godt benytte Cash Out på dine kvalificerende spil, men hvis du vælger Cash Out på dit spil, vil dette ikke tælle til gennemspilningskravet.
Hvis et af de spil, du har placeret med din bonus, annulleres, vil du modtage din indsats på spillet tilbage på din bonuskonto.
Du kan godt have flere bonusser i din bonuskonti, men du kan kun have én aktiv bonus af gangen. Den første bonus, du har modtaget, vil blive brugt først.
Betfair forbeholder sig retten til enhver tid at ophøre denne kampagne.
OPSUMMERING
  • Velkomstbonus: Optjen et 100 kr. freebet
  • Live streaming: Live streaming af flere førende ligaer
  • Mobil app: Lækker mobil app til både iOS og Android
  • Dansk spiludbyder: Ikke en udpræget dansk spiludbyder. Spiludbyderen henvender sig til et internationalt publikum
  • Odds: Få markedets højeste odds når du kombinerer sportsbook og spillebørs

Introduktion til Betfair

Betfair er verdens største spillebørs, men hvad færre er klar over er, at de også tilbyder traditionelle odds som alle andre bookmakere – en såkaldt sportsbook. Spiludbyderen er derfor både omtalt i nedenstående anmeldelse og i vores Betfair Spillebørs-anmeldelse. Med tilføjelsen af et traditionelt betting-produkt, træder spiludbyderen helt op på allerhøjeste hylde. Betfair fremstår nu endnu mere som et oplagt valg til din portefølje af spiludbydere. Spiludbyderen er den eneste af sin slags på det danske marked, som tilbyder hele to forskellige odds-produkter på én og samme konto.

Det var den banebrydende spillebørs, som gjorde Betfair kendt i spilleverdenen. Du kunne nu købe og sælge odds – nøjagtigt som på en aktiebørs. Tilbage i 2014 så spiludbyderens traditionelle sportsbook-produkt dagens lys, og dette produkt er blevet yderst populært i ganske mange lande. Hvor spillebørs-konceptet lige kræver lidt tilvænning, så er bookmaker-produktet som alle andres.

Betfair er ejet af af moderselskabet Flutter, som bl.a. også står bag velkendte navne som Paddy Power, PokerStars og Sky Bet. Flutter er dermed en af verdens absolut største spiludbydere, og du kan derfor være sikker på at opleve et ambitiøst og yderst professionelt produkt.

Betfairs sportsbook er bestemt et besøg værd
Betfair har både en flot sportsbook og spillebørs

En spiludbyder med et internationalt snit

Som nævnt i ovenstående afsnit er Betfair en del af en kæmpe spilgigant. Betfair er med andre ord tilstede i adskillelige markeder, og derfor vil du opleve et gennemført professionelt og strømlinet produkt. Produktet er ikke ultra-dansk som f.eks. Unibet, men det har nogle helt andre forcer. Al kommunikation er naturligvis på dansk, men man får aldrig helt følelsen af, at Danmark bliver prioriteret specielt højt på direktionsgangen. Spiludbyderens danske produkt er snarere en fordansket version af det internationale produkt, og det er ganske fremragende så længe du ikke forventer en ultra-dansk tilgang. Glem alt om danske special-odds og kampagner som er 100% henvendt til danske spillefugle. Er du til et mere dansk produkt, så er der bedre valg end Betfair. Er du til en international spiludbyder med fokus på kerneproduktet – dvs. høje odds – er du på rette vej med Betfair.

Høje odds – med en plan B

Det fede ved at have en konto hos Betfair er, at du har adgang til både sportsbook- og spillebørs-produktet. Dermed har du faktisk hele to platforme, som du kan spille på med én og samme konto. Ofte vil du opleve at markedets allerhøjeste odds findes på spillebørsen, men nogle gange er likviditeten – altså udvalget af odds og omsætning – ikke helt tilstede. Det er her spiludbyderens sportsbook sættes i scene som en plan B. Kombinationen af de to forholdsvist forskellige produkter er fantastisk. Finder du ikke odds på spillebørsen, gør du det helt sikkert på sportsbook’en. Finder du ikke markedets højeste odds på sportsbook’en, gør du det helt sikkert på spillebørsen. Kombinationen er helt unik, og tilgodeser alle spillere med fokus på at spille de bedste odds.

Udvalget af odds på danske begivenheder kan ved første øjekast virke en smule begrænset, men giv det lidt tid. Vi har faktisk oplevet, at den noget særprægede navigation har gjort, at vi er gået forkert i byen. Betfair har faktisk et ganske gennemsnitligt udvalg af odds med dansk interesse – og deres sportsbook leverer ofte varen når spillebørsen kommer til kort. Du kan bl.a. spille på dansk fodbold, håndbold, basketball og ishockey.

Flot men lidt kompliceret hjemmeside

Betfair har altid budt på banebrydende teknik, og spiludbyderens hjemmeside er ingen undtagelse. Hjemmesiden er flot, men også ganske anderledes end det vi er vant til hos andre spiludbydere. Navigationen skal man lige vænne sig til, men når man først har styr på den, så går det som smurt. Vi øffer over at man ikke har fundet det formålstjenligt at finde plads til noget så simpelt som en søgefunktion. Hjemmesiden er holdt i selskabets gule og sorte nuancer og så tilsat grå og blå kontraster. Vi skyder på at designet skiller vandene, men giv det en chance. Der er ganske mange lækkerier at komme efter.

Betfair er lidt fedtede når det kommer til udvalget af live streamede kampe/events. Til gengæld byder hjemmesiden på mange andre små add-ons; cash-out, acca edge, samme kamp-multi spil og blog med spiltips og optakter. Alt i alt placerer det Betfair i den bedre ende blandt spiludbyderne.

Lækker app til mobilen hos Betfair

Hvor hjemmesiden er markant anderledes end man er vant til fra spiludbyderne, så er app’en til mobilen anderledes konventionel. Ja, den ligner bestemt ikke en pakkeløsning fra Kambi, men den er dog alligevel ret almindelig. Betfair er naturligvis på banen med en dedikeret app til både sportsbook’en og spillebørsen. Det er god stil at kæle for detaljerne i de to respektive apps. Du finder naturligvis en app til både iOS og Android. Ja, du kan også spille via browseren på din mobil, men så får du ikke den fulde oplevelse.

Når du spiller live på mobilen har du naturligvis også mulighed for at live streame en masse kampe og events. Live betting- og live streaming-løsningerne er flot præsenteret, og samspillet giver en fin “live-oplevelse”.

Kan du slet ikke få nok af apps fra Betfair, så kan du glæde dig over at spiludbyderen har hele fire apps på programmet (spillebørs, sportsbook, casino og blog).

Vi glæder os over at app’en til iOS tilbyder FaceID, så man hurtigt og nemt kan logge ind uden NemID og brugernavn/password. Til gengæld øffer vi over at heller ikke på mobilen har Betfair valgt at tilbyde en søgefunktion. Det betyder, at man slavisk skal trykke 4-5 gange i navigationen for at nå sit spil.

Live betting ad libitum

Live betting er omdrejningspunktet hos de fleste spiludbydere nutildags. Hvor det før i tiden kun var enkelte profilerede kampe, er det i dag revl og krat man tilbyder live betting på. Hos Betfair er det ingen undtagelse. Du kan spille live på stort set det du ønsker – fra de store og velkendte kampe, til mindre og direkte obskure kampe og events.

Uanset hvornår på døgnet du besøger spiludbyderen, finder du noget betting action. Om det så er en god idé at spille på f.eks. filippinsk basketball er helt op til dig at vurdere. Faktum er, at du kan spille live døgnet rundt hvis du vil spille. Overordnet set ligner udvalget af live events hos Betfair det øvrige marked til forveksling. Du skal formentlig op med luppen, hvis du skal finde markante forskelle på Betfair og så de førende spiludbydere på live-fronten (f.eks. Unibet og Bet365).

Live streaming af alskens sport

Live streaming bliver mere og mere et vigtigt konkurrence parameter for spiludbyderne. Enhver spiludbyder med respekt for sig selv tilbyder live streaming, og på det danske marked er de førende aktører kommet godt efter det de seneste år. Betfair følger trop med et fint udvalg af live streaming. Udvalget er ikke lige så stort som det du finder hos f.eks. Unibet, men mindre kan også gøre det.

Du kan bl.a. live streame calcio fra den italienske Serie A og fodbold fra den bedste svenske række Allsvenskan. Betfair er også på pletten med streaming af stort set alt tennis, der kan krybe og gå indenfor tennis – fra de førende turneringer på ATP- og WTA-touren til de mest obskure kampe fra den mindre prestigiøse Challenger-tour.

Live streamingen er fint placeret i live betting-konsollen. I modsætning til hos spillebørsen, hvor live streamet åbner i nyt vindue, er du i sportsbook’en hele tiden i stand til at følge slagets gang – både ift. oddsene og på live streamet. Det er en helt og aldeles gennemført løsning.

Gigantisk udvalg af odds boosts

På kampagnedelen udmærker Betfair sig ved at tilbyde markedets med afstand største udvalg af odds boosts. Ud over den traditionelle velkomstbonus, byder Betfair på en god sjat ekstra-lækkerier. Du kan både drage nytte af et stort udvalg af odds boosts, og fra tid til anden kan du også blive tildelt et individuelt odds boost. Det betyder, at spiludbyderen tildeler dig et ekstra lille boost på et udvalgt spil, når du har aktiveret boostet.

Kender du til Acca Edge? Hvis ikke må du lige tjekke det ud. Acca Edge giver dig muligheden for at få pengene retur, hvis du misser blot ét valg i en multi (imod en mindre odds reduktion). Hos Betfair støder du også på Golden Goals-konceptet, som er en gættekonkurrence. Slutteligt er det værd at nævne, at spiludbyderen også er hoppet med på “multispil på samme kamp”-vognen. Nogle spiludbydere kalder det Betbuilder eller “Byg væddemål”. Det betyder, at du kan spille én enkelt kupon indeholdende en masse forskellige væddemål fra én og samme kamp. Det var ganske utænkeligt for blot nogle år siden, men i dag er det mere eller mindre standard hos de fleste spiludbydere.

Betfair tilbyder det bedste af to verdener

En af de store forcer ved Betfair er, at du som kunde kan drage nytte af hele to produkter: sportsbook og spillebørs. De to produkter har hver deres styrker, og i dette tilfælde giver 1+1 nærmest 3. Betfairs sportsbook er måske ikke verdens ottende vidunder, men det har bestemt en lang række fordele og lækkerier, som gør det værd at tilføje spiludbyderen til porteføljen. Markedets bedste odds, masser af odds boosts (individuelle og nøje udvalgte), lækre add-ons som Acca Edge og Betbuilder og live streaming gør, at Betfair lander blandt de bedste spiludbydere på markedet. Koblingen til spillebørsen gør Betfair til en must-try spiludbyder.

Betfair tilbyder også et fremragende bookmaker-produkt

Få et 100 kr. freebet

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Kan jeg deltage i kampagnen?

Din konto skal registreres i Danmark.
Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig Betfair med promokoden ZSKW02.
Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver.
Hvis du deltager i kampagnen ved hjælp af en dobbeltkonto, eller hvis du bruger mere end én konto til at deltage, forbeholder vi os retten til at tilbageholde din bonus og eventuelle gevinster optjent på din dobbeltkonto.
Kun indbetalinger, der foretages med kort eller Paypal, vil kvalificere dig til kampagnen og udløse en bonus.


Hvad skal jeg gøre for at få min bonus?

Opret en Betfair-konto med promokoden ZSKW02.
Tilmeld dig derefter kampagnen - dette kan du gøre på en af følgende måder:
1. Når du har oprettet din konto, bliver du automatisk videreført til kampagnesiden. Her skal du blot klikke på Aktiver bonus for at tilmelde dig.
2. Hvis du ikke automatisk bliver videreført til kampagnesiden, eller hvis du gerne vil kunne læse mere eller tilmelde dig på et senere tidspunkt, er det let at finde kampagnesiden: du skal blot klikke på "Kampagner" øverst i den sorte bar på Betfairs hjemmeside. Her vil kampagnen dukke op under navnet "100% bonus op til 1.000 kr." Klik dig ind på kampagnen og tryk på Aktiver bonus for at tilmelde dig.
Vælg hvor meget du selv vil overføre til kampagnen. Du kan overføre et valgfrit beløb mellem 100 kr. og 1.000 kr. Det er dette beløb, din 100% bonus vil blive beregnet ud fra.
Umiddelbart efter du har tilmeldt dig og overført et beløb til kampagnen, modtager du din 100% bonus. Når du modtager din bonus, bliver denne og din egen overførsel automatisk flyttet til din bonuskonto, og du er klar til at komme i gang med at spille.
Du kan til enhver tid gå tilbage under "Kampagner" og læse om kampagnen eller tjekke din bonusværdi ved at klikke på din kontosaldo i øverste højre hjørne på Betfairs hjemmeside.


Hvordan modtager jeg mine gevinster?

For at modtage gevinster fra din overførsel og bonus ind på din hovedkonto, skal du gennemspille det samlede beløb 8 gange. Du har 90 dage, efter bonussen er blevet aktiveret, til at fuldende gennemspilningen.
Eksempel: Hvis du indbetaler 100 DKK, modtager du en bonus på 100 DKK. Den samlede værdi på 200 DKK skal satses på Sportsbook 8 gange. Dette betyder du skal omsætte for 1600 DKK for at gennemspille bonussen x8 (200 x 8 = 1600), før der kan foretages en udbetalling.
Det er nemt at komme i gang med gennemspilningen: du skal blot spille på Sportsbook. Alle spil, der har min. odds 1.95 tæller med til din gennemspilning. Du kan spille både single- og multispil og på alle sportsgrene.
Spil placeret på Spillebørsen eller til mindre end odds 1.95 vil ikke tælle med til gennemspilningen. Hvis du placerer et multispil, skal mindst et af dine valg være til min. odds 1.95.
Så længe du har en bonus stående på din bonuskonto, vil alle spil, der opfylder kampagnekravene, automatisk blive betalt for med din bonus.
Hvis du spiller på det samme marked på den samme kamp eller begivenhed, vil det kun være dit første placerede spil, der tæller med til gennemspilningen.
Du modtager gevinster og bonus direkte ind på din hovedkonto, når alle dine kvalificerende spil er afgjort, og du har fuldendt gennemspilningskravet. Du har herefter fuld rådighed over dine gevinster og bonus.


Er der andet, jeg bør huske på?

Alle dine kvalificerende spil skal afgøres inden, din bonus udløber, for at tælle med til gennemspilningskravet.
Din bonus er gyldig i 90 dage. Hvis du ikke har fuldendt gennemspilningskravet inden for 90 dage efter aktivering af din bonus, vil det ikke være muligt for dig at få din overførte beløb, bonus eller gevinster overført til din hovedkonto.
Hvis du ikke fuldender gennemspilningskravet inden for 90 dage, vil det tilbageværende beløb gå tabt.
Hvis du vælger at melde dig ud af kampagnen, inden du har fuldendt gennemspilningskravet, vil du stadig modtage det tilbageværende beløb, du selv overførte, tilbage på din hovedkonto. Bemærk venligst at eftersom det er det beløb, du selv overførte til kampagnen, der benyttes til gennemspilningen først, kan vi ikke garantere, at du modtager det fulde beløb tilbage, hvis du melder dig ud af kampagnen, efter du allerede har placeret spil.
Du kan godt benytte Cash Out på dine kvalificerende spil, men hvis du vælger Cash Out på dit spil, vil dette ikke tælle til gennemspilningskravet.
Hvis et af de spil, du har placeret med din bonus, annulleres, vil du modtage din indsats på spillet tilbage på din bonuskonto.
Du kan godt have flere bonusser i din bonuskonti, men du kan kun have én aktiv bonus af gangen. Den første bonus, du har modtaget, vil blive brugt først.
Betfair forbeholder sig retten til enhver tid at ophøre denne kampagne.