Scandic Bookmakers

Scandic Bookmakers intro:Scandic Bookmakers

Scandic Bookmakers er navnet på en yderst velkendt og populær spiludbyder på det danske marked. Med rødder i det danske spillemiljø har Scandic i mange år serviceret danske sportsbetting- og -pokerkunder med stor popularitet. Sammen med det nu nedlagte Bet24, Unibet og Nordicbet var Scandic nogle af de første til at henvende sig til de danske kunder med et udpræget dansk produkt. I 2011 blev Scandic Bookmakers opkøbt af den store britiske udbyder Sportingbet.

OPDATERET 2016: Spiludbyderen er blevet overtaget af Bwin.

Opret din konto nu og få 750 kr. i velkomstbonus!

Scandic Bookmakers fordele:

Et kæmpe udvalg af odds
Scandic Bookmakers kan tilbyde et hav af forskellige odds, og vi vil gå så vidt at sige, at det er et af markedets største udvalg. Der er ingen tvivl om, at hvis man er til europæisk topfodbold, så bør man stifte bekendtskab med Scandic. For år tilbage var selskabet faktisk kendt for at have et lidt tyndt udvalg af odds, men i dag sammenkører man udbuddet med Sportingbet, så det er altså derfor man ser et gigantisk udvalg af odds. På de store europæiske kampe kan man opleve, at selskabet tilbyder mere end 100 forskellige side-bets en enkelt kamp, og det er ganske imponerende. På den hjemlige Superliga er udvalget en anelse mindre, men man kan stadig snige sig op på omtrent 50 side-bets. Alt i alt er udvalget af odds en af Scandics helt store fordele.
 
Lækker hjemmeside
Hjemmesiden er brugervenlig og lækker at benytte. Tidligere var hjemmesiden en omgang hjemmebrygget makværk, men i dag fremstår den moderne og fuldt konkurrencedygtig med de øvrige udbydere. Den er holdt i lidt mørke toner som vi kender fra bwin, og designet er både stilrent og brugervenligt. Som det næsten er standard i dag, så er der stor fokus på live-betting-delen, og det er der naturligvis også en god grund til. Den er ganske imponerende! Hjemmesiden er altid opdateret med små optakter til kampe eller begivenheder med dansk interesse, og overordnet set signalerer den, at man gerne vil kræse for sine danske kunder.

Lækker live-betting-løsning
Scandic Bookmakers er i dag en af de spiludbydere, som tilbyder flest live-kampe og -begivenheder. Også live-betting-softwaren lægger sig meget op af bwin designmæssigt (bwin – som danskere i dag ikke har adgang til). Under kampene er der masser af side-bets, og det er svært at gå helt galt i byen, hvis man er på udkig efter de mest gængse spilvarianter. På store kampe har Scandic op til 100 live-bets på en kamp, men også i forbindelse med mindre kampe tilbydes et pænt udbud. F.eks. vil du kunne spille på 30-40 forskellige side-bets på en normal dansk 1.-divisonskamp, og det er ganske godkendt. Selskabet oplyser i øvrigt, at man tilbyder live-betting på op til 10.000 forskellige kampe og begivenheder hvert år, så er du vild med at spille live, så tag et kig på Scandic.

Langtidsvæddemål
Indrømmet – det er første gang vi nogensinde fremhæver en spiludbyder pga. langtidsvæddemål, men én gang skal jo være den første. Vi er ganske enkelt imponerede over, at Scandic tilbyder så mange langtidsvæddemål – og ikke mindst så lang tid ind i sæsonen. Ofte lukker en spiludbyder for 90% af sine langtidsvæddemål ved spilstop, og holder kun de mest populære åbne. Det forholder sig lidt anderledes hos Scandic, som vi har bemærket holder spillet åbent sæsonen igennem. Det er god stil, og trækker op i vores karakterbog.

Scandic Bookmakers ulemper

Dansk tilgang
Vi kan ikke komme udenom, at da Scandic Bookmakers for nogle år siden røg på udenlandske hænder, så gik der også en del af danskheden tabt. Produktet er ikke længere optimeret til de danske kunder, men er for så vidt bare et lokalt skin af en britisk bookmaker-gigant. Vi savner nogle danske specialspil, flere danske odds på de lavere rækker og ikke mindst bare en dansk tilgang til tingene. Scandic har produktmæsigt rykkket sig ekstremt meget efter de blev opkøbt, og udvalget af odds er eksploderet, hjemmesiden er blevet rigtig lækker og live-betting-softwaren fungerer rigtig godt, men vi savner alligevel danskheden fra de gode gamle dage. Måske det blot er os der er nostalgiske.

Mobilløsningen er halvsløj
Scandic mobilløsning er ikke specielt prangende, og vi venter stadig på at de får produceret en decideret app til de danske spillere. Indtil da må man nøjes med en halvsløj mobil-hjemmeside ala den Danske Spil tilbyder.

Hvorfor Scandic Bookmaker?

Selv om Scandic Bookmakers ikke længere tilbyder et udpræget dansk produkt, så er produktet stadig rigtigt godt. Udvalget af odds findes næppe større hos konkurrenterne, og hjemmesiden og live-betting-softwaren er af høj kvalitet. Scandic er ikke verdens bedste bookmaker, men placerer sig pænt i midterfeltet af de spiludbydere vi samarbejder med.

Bookies.dk har et samarbejde med Scandic Bookmakers og kan derfor tilbyde dig 750 kr. i velkomstbonus.

Scandic Bookmakers data

Navn: Scandic Bookmakers – ejet af børsnoterede GVC Holdings PLC.

Licens: Dansk spillelicens udstedt at Spillemyndigheden under SKAT.

Www: www.scandicbookmakers.dk

Dansk web: Ja

Support: 10.00-18.30 hver dag. Kan kontaktes via e-mail, telefon eller live-chat.

Valuta: Danske kroner

Indbetaling: Bankoverførsel, VISA, VISA Electron, MasterCard, Neteller, Skrill/Moneybookers, Danske Bank bankoverførsel m.fl.

Besøg Scandic Bookmakers her

Scandic Bookmakers admin

Vi giver følgende stjerner til Scandic Bookmakers

Spiludbud
Odds
Livebetting
Hjemmeside
Mobil

Scandic Bookmakers er et velkendt navn i danske spillekredse. Siden 1997 har selskabet leveret et flot produkt henvendt til danskere, og i dag tilbyder man et af markedets største udvalg af odds og side-bets.

3.0


Tags:
Comments are closed.

Til toppen ↑