Betfair Spillebørs

Betfair Spillebørs er et banebrydende koncept med markedets højeste odds
Bonus

550 kr. risikofrit spil på spillebørs

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Kan jeg deltage?

Tilbuddet gælder kun for nye, danske Spillebørs-kunder, som tilmelder sig med promokoden FEO219
Hvad skal jeg gøre?

Placér et spil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kr. og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse.

Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kr., vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kr., men kun 550 kr. vil tælle imod kampagnen.

Spil på Sportsbook er ekskluderede fra denne kampagne.

Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.
Hvad tilbyder I?

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer vi din indsats på 550 kr. kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen.

Hvis du placerer to kvalificerende spil på samme tid, er det kvalificerende spil det, som afgøres først.
Hvornår bliver pengene krediteret?

Vi vil gøre vores bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

Betfairs standardvilkår og -betingelser gælder.
OPSUMMERING
  • Velkomstbonus: 100% risikofrit freebet på 550 kr.
  • Live streaming: Fokus på fodbold, basket og tennis
  • Mobil app: Flotte apps til både iOS og Android
  • Dansk spiludbyder: Spiludbyderen henvender sig til et globalt publikum
  • Odds: Markedets højeste odds på de store ligaer

Introduktion til Betfair Spillebørs

Betfair Spillebørs er verdens største spillebørs / betting exchange. Ingen konkurrenter kommer i nærheden af denne gigant af en spillebørs, så er du til det banebrydende koncept, hvor du handler odds er der ingen vej udenom Betfair Spillebørs. Selskabet blev grundlagt tilbage i 2000, så det er bestemt ikke nogen vårhare. I dag er selskabet en del af Flutter Entertainment, som bl.a. ejer og driver Paddy Power, Betfair, PokerStars, Sky Bet og Sportsbet. Med sammensmeltningen af PokerStars og Betfair i 2020 blev selskabet med et trylleslag en af verdens største iGaming-aktører.

I Danmark har vi kunne spillet hos Betfair Spillebørs lige siden begyndelsen, og sidenhen blev spillebørsen fulgt op af en sportsbook i 2014. Sportsbook’en står i dag for langt den største omsætning på det danske marked – det virker lidt som om spillebørs-konceptet er for svært at forstå for den typiske danske spiller. Ikke desto mindre er der tale om et banebrydende produkt her cirka 20 år efter undfangelsen, og danske spillere som er på jagt efter markedets højeste odds bør have Betfair Spillebørs på shortlisten.

På Betfair Spillebørs kan du købe og sælge odds

International spiludbyder med fokus på fodbold

Lad os slå fast med det samme. Betfair Spillebørs er ikke en udpræget dansk spiludbyder. Konceptet henvender sig ikke til helt nye spillere, og danske kunder bliver ikke taget i hånden som f.eks. hos Unibet. Hvis du er helt ny til betting, så bør du som minimum prøve spiludbyderens sportsbook-produkt eller vælge en anden spiludbyder. Betfair Spillebørs har stor fokus på international sport – og gør en mægtig god figur indenfor bl.a. fodbold, tennis, basket, Formel 1 og NFL.

Betfair Spillebørs har markedets højeste odds

Er du til høje odds er Betfair Spillebørs et oplagt valg. På de store internationale fodboldligaer finder du odds, som du kun kan drømme om hos bookmakerne. Du finder også knaldhøje odds indenfor tennis, basketball, amerikansk fodbold og golf. Til gengæld får du nogle gange svært ved at hente de allerbedste odds på sportsgrene, som ikke er populære på det engelske hjemmemarked. Det er f.eks. de lavere rækker i dansk fodbold, ishockey, håndbold og diverse vintersportsgrene.

Spillebørs-konceptet er afhængig af likviditet – dvs. købere og sælgere. Hvis der er en lav likviditet, så er risikoen for lavere odds – eller ingen omsætning – bestemt tilstede. Derfor skal du benytte Betfair Spillebørs som et add-on til din betting-portefølje. På international fodbold er likviditeten mægtig god, og på f.eks. Premier League finder du uden tvivl markedets bedste odds uge efter uge. Der finder du en tilbagebetalingsprocent på 99,9%, hvor en typisk spiludbyder på det danske marked har 90-95%.

En højteknologisk hjemmeside henvendt til eksperten

Spiludbyderens hjemmeside er særdeles flot, og der er kælet for detaljerne. Du oplever en spiludbyder, som forsøger at implementere det nyeste af det nye. Resultatet er en højteknologisk løsning, som du ikke ser hos andre spiludbydere.

Hjemmesiden kan dog også kræve en del tilvænning. I begyndelsen skal du lige holde tungen lige i munden, når du skal købe eller sælge odds, men heldigvis er der en god tutorial. Det er formentlig selve købe/sælge-delen der forvirrer nye spillere mere end det er navigation og brugeroplevelsen. Når du først er dus med spillebørs-konceptet, går det hele som en leg og du kan nyde alle de lækre ekstra funktioner.

Flotte apps til mobilen

Betfair Spillebørs tilbyder ikke blot en flot hjemmeside, men også imponerende apps til mobilen. Du kan få den fulde oplevelse uanset om du er mest til iOS eller Android. Ja, du kan også spille via browseren på din mobil, men så snyder du dig selv for den fulde oplevelse. Alle spil som er tilgængelige på spiludbyderens hjemmeside kan tilgås via en mobil enhed.

Vi er imponerede over, hvordan man får det bedste ud af live betting og live streaming på så lidt plads. Der er styr på brugervenligheden, og med en formidabel søgefunktion finder du lige præcist det spil som du er på udkig efter.

App’en er ikke 100% optimeret til det danske marked. F.eks. giver det ingen mening at både hesteløb og cricket er blandt de fem vigtigste tabs. Hvis du kan se bort fra småfejl, så vil du opleve en yderst velfungerende app, som favner et ikke helt normalt betting produkt.

Lækre features som FaceID og ApplePay gør henholdsvis log-in og indbetaling særdeles nemt. Nu afventer vi naturligvis, at spiludbyderen også får tilføjet MobilePay.

Banebrydende live betting med helt nye måder at spille på

Spillebørs-konceptet har taget kegler blandt de fleste hajer, og der er ingen tvivl om at det primært henvender sig til spillere som tager deres spil en anelse mere seriøst. Som spiller får du adgang til en helt anden og ny måde at spille på – og det gør sig i øvrigt også gældende ift. live betting. Du kan nu bedre spekulere i kampens forløb uden at skulle nøjes med få og halvsløje markeder hos en traditionel bookmaker.

Live betting hos Betfair Spillebørs er nok det ultimative live-produkt på markedet. Odds er i realtid, og udviklingen kan følges på sekundet. Sæt dig ind i reglerne før du begiver dig ud i spillebørs-konceptets herligheder. Det er vanvittigt nemt at tjene penge på live betting – og det er lige så vanvittigt nemt at tabe.

En af fordelene ved en spillebørs er at spiludbyderen – her Betfair Spillebørs – kan udbyde markeder, som en traditionel sportsbook ikke vil røre med en ildtang. Der er flere markeder, som er alt for risikable at udbyde odds på ift. den potentielle gevinst. Disse markeder har Betfair Spillebørs ingen grund til at undlade, da de jo ikke løber nogen risiko. De faciliterer jo bare en markedsplads for sælgere og købere – og tager så en kommission af nettogevinsten. Der er derfor også flere live betting markeder hos Betfair Spillebørs, som du ikke finder andre steder.

Live streaming af bl.a. fodbold og tennis

Betfair Spillebørs tilbyder live streaming af alskens sport – og du kan se med hvis du penge på kontoen. Det er et ufravigeligt krav hos alle spiludbyderne.

Betfair Spillebørs har ikke markedets bedste udvalg af live streaming, men det er dog ganske pænt. Du kan bl.a. live streame Bundesligaen, Serie A og La Liga uden at komme op med muldvarpeskindet.

Eftersom tennis er en af spiludbyderens helt store trækplastre, er det naturligvis glædeligt at du kan se revl og krat indenfor ketsjersporten. Betfair Spillebørs viser stort set samtlige kampe fra ATP-, WTA- og Challenger-touren i tennis, og dermed kan man med rette kalde spiludbyderen for et oplagt valg hvis du er til tennis. De seneste år har spiludbyderen live streamet næsten alle kampe fra de fire Grand Slams; (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open).

Betfair Spillebørs tilbyder et flot udvalg af live streaming
Du kan se masser af live streaming hos Betfair Spillebørs

Tyndt udvalg af kampagner men fremragende velkomstbonus

Lige så mange kampagner spiludbyderens sportsbook tilbyder, lige så få kampagner finder du i spillebørsen. Betfair Spillebørs er med andre ord ikke noget for dig, hvis du er på konstant jagt efter bonusser og kampagner. Det giver lidt sig selv at det er begrænset hvad man rent praktisk kan tilbyde af kampagner, når man blot faciliterer spillene.

Der er naturligvis ikke mulighed for hverken odds boosts og freebets på samme måde. Betfair Spillebørs kører ofte nogle CASH RACES, hvor du optjener point for hver krone du betaler i kommission. Det giver lidt sig selv at hvis du er tabende spiller, så får du ikke noget ud af det tilbud (eftersom man kun betaler kommission når man vinder). I et cash race spiller du ikke imod andre spillere. Din samlede kommission i kampagneperioden afgør hvilken kontant gevinst du kan få (typisk ml. 500 kr. og helt op til 5.000 kr. i cool cash).

Hvad spillebørsen ikke har på kampagnekalenderen, har den til gengæld i velkomsttilbuddet. Det er intet mindre end fabelagtigt – og 100% uden risiko for dig. Du får lov at spille 550 kr. på spillebørsen – og skulle du tabe første spil, så får du alle 550 kr. tilbage uden yderligere krav. Tilbuddet er næsten for godt til at være sandt, og kan helt sikkert anbefales. Husk dog på at du ikke både kan få en velkomstbonus på sportsbook’en og et freebet på spillebørsen – nye spillere skal vælge mellem de to tilbud.

Betfair Spillebørs byder på banebrydende koncept

Hvis du er en seriøs spiller og har lyst og mod på at tage det næste skridt indenfor betting, er Betfair Spillebørs det naturlige valg. Spillebørsen giver dig helt nye måder at spille på – og naturligvis også helt nye måder at vinde og tabe på. At sælge odds kan potentielt have en meget god indvirkning på dine gevinstchancer. Nogle gange er det nemmere at finde “tabere” end “vindere”. Tjek spillebørsen ud, hvis du har styr på de grundlæggende regler og principper indenfor betting. Det giver sig selv, at markedets højeste odds altid er værd at gå efter, så spørgsmålet er blot om du finder spillebørs-konceptet attraktivt.

Betfair Spillebørs er et banebrydende koncept med markedets højeste odds

550 kr. risikofrit spil på spillebørs

Spil her Spil her
Regler & vilkår gælder
Kan jeg deltage?

Tilbuddet gælder kun for nye, danske Spillebørs-kunder, som tilmelder sig med promokoden FEO219
Hvad skal jeg gøre?

Placér et spil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kr. og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse.

Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kr., vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kr., men kun 550 kr. vil tælle imod kampagnen.

Spil på Sportsbook er ekskluderede fra denne kampagne.

Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.
Hvad tilbyder I?

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer vi din indsats på 550 kr. kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen.

Hvis du placerer to kvalificerende spil på samme tid, er det kvalificerende spil det, som afgøres først.
Hvornår bliver pengene krediteret?

Vi vil gøre vores bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

Betfairs standardvilkår og -betingelser gælder.