PayPal.dk – nemme og sikre onlinebetalinger

paypal.dk website

PayPal.dk Introduktion

Flere bookmakere, poker- og casinoudbydere accepterer nu også PayPal som betalingsmiddel. Antallet af spiludbydere som accepterer PayPal.dk er dog stadig yderst begrænset, og på nedenstående liste kan du se hvilke udbydere det drejer sig om.

PayPal.dk står bag verdens største elektroniske tegnebog
– også kaldet e-wallet.

PayPal kan du benytte på en lang række velansete hjemmesider uden at skulle risikere at dit kreditkort bliver rippet, og du har nu også mulighed for at benytte kontoen til spil på nettet. Du kan indbetale til PayPal.dk med bl.a. VISA, MasterCard, bankoverførsel (SEB Bank benyttes i Danmark). Du kan også benytte PayPal til at sende eller modtage penge fra venner og bekendte. Der er et lille gebyr tilknyttet, men det er meget lavere end hvad en traditionel bankoverførsel ville koste.

Selskabet har siden 2002 været ejet af den amerikanske auktionsgigant Ebay, og har med baggrund i netop denne hjemmeside og auktionshandlen udviklet sig til at være et stort og verdensomspændende betalingsmiddel. I dag kan du benytte PayPal på tusindvis af hjemmesider. I 2011 erklærede selskabet, at man ville udvide forretningområderne, således at man fremover også vil kunne benytte PayPal i fysiske butikker.

Gebyrene er generelt meget lave når du benytter dig af PayPal.dk til ind- og udbetalinger. Flere udbydere tager tilmed slet ingen gebyrer – hvilket er mere reglen end undtagelsen når man snakker kreditkort. Vær opmærksom på at udbetalinger oftest tager op til et døgn, således at du først har pengene på din PayPal konto dagen efter, du bad om udbetaling hos spiludbyderen. Sikkerheden er ganske stor hos PayPal, men der findes dog et utal af dodgy hjemmesider og e-mails der prøver at franarre dig dine penge. Vær derfor altid opmærksom på udelukkende at benytte PayPal på anerkendte hjemmesider, og tjek lige e-mails fra PayPal en ekstra gang.

Tilmeld dig PayPal.dk her.


Comments are closed.

Til toppen ↑