Sportingbet bonus og anmeldelse

SportingbetSportingbets historie

Sportingbet er en del af verdens største betting- og gamingselskab; Sportingbet Plc. Selskabet har eksisteret siden 1998 og er på rekordtid blevet en sværvægter i branchen. Sportingbet er listet på børsen i London og det giver en god sikkerhed. I 2004 opkøbte man Paradise Poker og dermed en af verdens fem største poker rooms. Indtil for få år tilbage har Sportingbet ikke rigtig henvendt sig til det skandinaviske marked, men det er der for alvor blevet ændret på. I dag leverer Sportingbet et meget pænt ”dansk produkt” og kvaliteten bliver bedre hele tiden.

OPDATERET 2016: Spiludbyderen er blevet overtaget af Bwin.

Sportingbets fordele

Selskabets størrelse
Titlen som verdens største spilleudbyder forpligter. Sportingbet leverer varen og det er ikke uden grund at selskabet er så populært. Man kan være sikker på at evt. problemer løses med stor professionalisme. De basale kriterier som hjemmeside, oddsudvalg, pengesager og support er alle i top.

Stort udvalg af spil
Sportingbet har et kundeklientel fordelt over 200 lande og det betyder naturligvis at selskabet har tilpasset sig en masse forskellige markeder. Dermed er udvalget af spilleobjekter også eksploderet i takt med ekspansionen. Set med danske øjne er produktet begyndt at blive rigtig interessant og man kan efterhånden forvente odds på stort set alle danske begivenheder. Sportingbet udmærker sig ydermere med at have et stort udvalg af sidebets så som handicap-, ciffertips-, halvlegs- og dobbeltchancespil.

Livebetting
Sportingbet tilbyder et stort udvalg af livebetting objekter. Den tekniske løsning er ikke så god som eksempelvis Bwins, men til gengæld er oddsene lige en tand skarpere. På livekampene tilbyder Sportingbet et hav at sidebets.

Gode betalingsmuligheder
Sportingbet er helt klart en af de aktører der har gjort mest ud af betalingsdelen. Som en af de ganske få udbydere tilbyder man at kunderne kan betale med Dankort via eWire. Udover denne fremragende feature, kan man benytte de gængse betalingsmidler Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller og bankoverførsel. Bankoverførsler foregår via selskabets færøske bankkonto og man sparer dermed tid og gebyrer (fungerer som en indenlandsk transaktion). En bankoverførsel kan gøres på blot én arbejdsdag hvilket er uhørt hurtigt. Transaktioner er tilmed gratis for spilleren (eWire dog undtaget).

Sportingbets ulemper

Ingen dansk seriefodbold
Sportingbet har til trods for et voksende udbud af odds på danske fodboldkampe endnu ikke valgt at tilbyde odds på seriefodbold ligesom visse andre udbydere.

Hvorfor Sportingbet?

Sportingbet er en bookie man bør stifte bekendtskab med før eller siden. Bookien henvender sig både til nybegyndere og rutinerede spillere og dækker et stort spektrum af muligheder for spilleren. Produktet fungerer som nævnt ganske upåklageligt og det er svært at komme med decideret negativ kritik. Man kan sammenligne Sportingbet lidt med Ladbrokes. Navnet giver automatisk en uovertruffen tryghed.

Sportingbets data

Navn: Sportingbet Plc.

Licens: Dansk spillelicens udstedt at Spillemyndigheden under SKAT.

Web: www.sportingbet.com, www.sportingbetplc.com (om firmaet bag bookmakeren)

Dansk web: Ja

Support: Sportingbet tilbyder en omfattende support. Man kan chatte med supporten på Messenger eller live chat. Support tilbydes i øvrigt også via gratis telefonopkald hvis man benytter fastnettelefon.
Skandinavisk og engelsk support. Skandinavisk (ofte dansk) support alle ugens dage. Mandag til fredag kl. 10-18. Lørdag og søndag kl. 11-19.
Ønsker man support udenfor ovenstående tidspunkter kan man kontakte den engelske support. Se kontortider, mailadresser og telefonnumre på hjemmesiden.

Valuta: DKK samt mange andre.

Indbetaling: Bankoverførsel (bl.a. indenrigsoverførsel), VISA, VISA Electron, MasterCard, eWire (mulighed for Dankort), Neteller m.fl.

Besøg Sportingbet her

Tags: , ,
Comments are closed.

Til toppen ↑